Palvelut

Skannosta löydät muutakin kuin huippuvalikoiman designhuonekaluja – olemme täyden palvelun sisustusliike. Valitse, mikä sinua kiinnostaa ja tutustu!

Sisustussuunnittelu
Skanno-sisustussuunnittelu-01

Tarjoamme sekä kotien että julkisten tilojen kokonaisvaltaista suunnittelua, jossa huolellinen tarpeiden kartoitus, vastuullinen suunnitteluprosessi sekä ammattitaitoinen suunnitelma takaavat onnistuneen lopputuloksen. Sisustussuunnitelman perustana on Skannon laaja tuotevalikoima. Lue lisää

Verhosuunnittelu
Skanno-verhosuunnittelu-01Verhopalvelumme kattaa mittauskäynnit, suunnittelun, ompelun ja asennuksen. Laajasta kangasvalikoimastamme löytyy eri tiloihin, tarpeisiin ja tyyleihin sopivia kankaita. Suunnittelijamme auttavat parhaan ratkaisun löytämiseksi.
Räätälöidyt kalusteet
Skanno-raataloity-01Puukalusteita, kuten ruoka-, neuvottelu- ja sohvapöytiä sekä hyllyjä ja kaapistoja voidaan räätälöidä asiakkaan toivomusten, mukaan lukien materiaalit ja mitat. Tuotepiirustus hyväksytetään asiakkaalla ja hän saa tarjouksen tuotteen hinnasta.
Uudelleenverhoilu
Skanno-uudelleenverhoilu-01Verhoilemme uudelleen omia mallejamme. Tuotteeseen parhaiten sopivat kankaat löytyvät laajasta valikoimastamme suunnittelijoittemme avulla.
Kuljetus- ja asennuspalvelupaketti
Skanno-kuljetus-01Kuljetus sisältää tuotteen sisäänkantamisen, purkamisen pakkauksista, paikoilleen asettamisen ja pakkausmateriaalin poisviennin hintaan 95 euroa sisältäen ALV:n 24 %.

Asennus sisältää kalusteiden kasauksen ja valaisimien ripustuksen. Yli 30 minuutin asennustyöstä veloitamme 65 euroa / alkava tunti / asentaja, sisältäen ALV:n 24 %. Matkoista emme veloita.

Vanhojen kalusteiden poisvienti sopimuksen mukaan.

Maksutapa
Skanno-maksutavat-01Skannolla voit maksaa Debit-korteilla ja seuraavilla luottokorteilla: Visa, MasterCard, Eurocard, Diners Club ja Amex.

Yli 3000 € kertaostoksen voimme jakaa kahteen maksuerään: 50% ennakkomaksu suoritetaan tilauksen yhteydessä, 50% loppulasku voidaan suorittaa paikan päällä liikkeessä tai laskulla toimituksen yhteydessä. Alle 3000 € kertaostos suoritetaan kertamaksuna liikkeessä tai laskulla.

Tarjoamme myös osamaksuratkaisun: Tuohi MasterCard on uusi ja erittäin suosittu maksutapa, jolla voit jakaa ostoksen summan kahdelle vuodelle maksettavaksi tasaerissä, ilman korkoja.

Lue lisää Tuohi MasterCardista.