Tuohi

Huikea määrä etuja ja ominaisuuksia – yhdellä kortilla!

Tarjoamme sinulle joustavan ja luotettavan osamaksujärjestelmän, jolla voit helposti jakaa kauppahinnan jopa kahdelle vuodelle ilman korkoja! TUOHI-kortilla saat ostollesi jopa 24 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa tasaerissä!

24-kk-01

Osta heti – maksa erissä

tuohi-filip-01Korttia voit hakea joko internetissä tai meillä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat TUOHELLA ostamasi tuotteen heti mukaasi ilman käsirahaa. TUOHI MasterCard –kortti tulee postitse kotiisi noin kahden viikon kuluttua. Luoton voit maksaa takaisin sinulle parhaiten sopivissa kuukausierissä.

Maksuvälineesi Suomessa ja ulkomailla

TUOHI MasterCard –kortti toimii maksuvälineenä jo pelkästään Suomessa yli  55 000 ostopaikassa. Sillä voit tehdä ostoksia esimerkiksi päivittäistavaraliikkeissä, huoltoasemilla, erikoisliikkeissä, hotelleissa sekä ravintoloissa, myös ulkomailla. TUOHELLA voit lisäksi nostaa käteistä rahaa automaateista – niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pidä siis TUOHI lompakossa, ja hyödynnä sen hyvät ominaisuudet jatkossakin.

Lisätietoja kortin ominaisuuksista löydät osoitteessa www.tuohi.fi

TUOHI_korttikuvake

Maksaessasi ostokset TUOHELLA saat ostolle jopa 24 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä, tilinhoitomaksu on 5€/kuukausi.
TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. TUOHI MasterCard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. TUOHEN todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 21,05 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (8/2014) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu. TUOHI on jatkuva luotto, se on voimassa toistaiseksi, ja sen myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki. Luottoraja on 1 000 – 10 000 euroa, korko on 3 kuukauden euriborkorko + 12 % ja tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa, ei vuosimaksua.