SUUNNITTELUPALVELU

Kysy lisätietoja

Varaa aika

Maria Hietaranta

sisustussuunnittelijafi, en

040 748 6254

Annukka Onnela

sisustussuunnittelijafi, en

09 612 9440

Zeina Naso

sisustussuunnittelijaen, it, fi

09 612 9440

Jutta Luomarantala

myynti ja markkinointifi, en

09 612 9440

Pirkko Tahkola

fi

CEO

040 567 6270

Maiju Kianta

fi, en, fr

Sisustusarkkitehti

09 612 9440

Mistähän lähtisi liikkeelle? Vaihtoehtoja on valtavasti. Mistä saisi hyvää apua?

Olipa kyseessä yksittäisen huonekalun hankinta tai koko kodin sisustaminen, Skannon asiakkaana saat aina suunnittelu- ja neuvontapalvelun alan ammattilaisen antamana. Ja ilman erillistä veloitusta. Näin designhankintojen tekeminen on sinulle helppoa ja samalla varmistamme, että kalusteet istuvat kotisi kokonaisuuteen harmonisesti.

Kokeneet ammattisuunnittelijamme auttavat sinua löytämään toimivat ja kauniit ratkaisut kotiisi tai yritykseesi hyödyntäen Skannon laajaa tuotevalikoimaa. Skannon mallisto – joka kattaa eri tilojen kalusteet, valaisimet, matot, verhoilu- ja verhokankaat – koostuu sekä omista, että tunnetuista kansainvälisistä tuotemerkeistä, kuten Ligne Roset, Minotti ja B&B Italia.

Tervetuloa showroomiimme tutustumaan tuotteisiin sekä miettimään väri- ja materiaalivaihtoehtoja yhdessä suunnittelijoidemme kanssa! Jos sinulta löytyy pohjapiirros, ota se mukaasi. Myös valokuvat ovat aina erinomainen suunnitteluapu, joiden pohjalta voimme edetä ja ideoida uusia ratkaisuja sisustettavaan tilaan!

Suunnittelijamme tekee sinulle keskustelun pohjalta ehdotuksen kalusteista sekä niiden sijoituksesta ja piirtää ne mittakaavassa pohjapiirustukseen. Huolellisella suunnittelulla välttyy virheiltä, jotka saattavat koskea esimerkiksi mittasuhteita ja materiaalivalintoja.

Tuotteet toimitetaan sopimuksen mukaisesti paikan päälle. Tarvittaessa Skanno huolehtii myös kalusteiden ja valaisimien asennuksesta. Kun kyseessä on kokonaissisustus, suunnittelijamme saapuu kohteeseen tarkistamaan, että kaikki on suunnitelman mukaisesti toteutettu.

Sisustaminen lähtee liikkeelle helposti: varaa aika ennakkoon suunnittelijalle tai tule käymään showroomissamme!


Referenssit