Edellinen kuva
Seuraava kuva

Gardenias Armchair

Alkaen 2 843 €

Esillä myymälässä

Myyty!

Alennushinta koskee myymälässä olevaa kappaletta. Kuvan tuote esittää mallia, mutta saattaa poiketa ko. alennustuotteen materiaalista ja värityksestä. Tervetuloa käymään myymälässämme!Alennushintainen myymälässämme ollut kappale on myyty. Tuotetta on saatavilla normaalihintaan.
(Tuote)Osastot: , . Avainsana tuotteelle .

Suunnittelija

Jaime Hayon

Valmistaja

BD Barcelona

Materiaali

Harmaa/valkoinen/vihreä teräs

Toimitusaika

8-10 vk

Mitat

70 × 89 × 166 cm (useita kokovaihtoehtoja, kysy lisää)

Tämän hetken kuumimpiin suunnittelijanimiin lukeutuvan Jaime Hayonin ihastuttavan keveäilmeinen Gardenias- kalustemallisto leikittelee pehmeillä, kaarevilla muodoilla ja raikkailla värivaihtoehdoilla.

Ovh. 2843 € korkeaselkäiselle tuolille vihreän tai valkoisen sävyssä. Ovh. 2934 € harmaalla rungolla. Istuinpehmusteet ostettavissa erikseen (+ 430 €). Gardenias- sarjaan kuuluvat lisäksi matalaselkäinen nojatuoli ja 2-paikkainen sohva.

Gardenias- sarjan sisäkalusteet tilattavissa erikseen. Matala- ja korkeaselkäisessä nojatuolissa sekä 2- paikkaisessa sohvassa reilumpi istuinpehmuste lukuisilla kangasvaihtoehdoilla.

Tästä tuotteesta on myymälässämme esittelykappale, jonka materiaali ja mitat saattavat poiketa kuvan tuotteesta. Tarkat tiedot myymälässämme olevista tuotteista saat aina kysymällä meiltä lisätietoja!
Kysy lisätietoja

Kysy lisätietoja

Soita

09 612 9440

Lähetä sähköpostia

sales@skanno.fi