Edellinen kuva
Seuraava kuva

Prado

Alkaen 3 323 €

Esillä myymälässä

Myyty!

Alennushinta koskee myymälässä olevaa kappaletta. Kuvan tuote esittää mallia, mutta saattaa poiketa ko. alennustuotteen materiaalista ja värityksestä. Tervetuloa käymään myymälässämme!Alennushintainen myymälässämme ollut kappale on myyty. Tuotetta on saatavilla normaalihintaan.
tuotetunnus (SKU) 426. Osasto: .

Valmistaja

Ligne Roset

Suunnittelija

Christian Werner

Materiaali

Useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

Mitat

100 × 200 × 87 cm (useita kokovaihtoehtoja, kysy lisää)

Toimitusaika

8-10 vk

Persoonallinen, silti viehättävän näköinen Prado- sohva on monikäyttöinen ja toimii muun muassa yhden hengen vuodesohvana irrallisten selkätyynyjensä ansiosta. Selkätyynyjen alta löytyy kumimatto, joka pitää tyynyt tukevasti paikoillaan ja hyvän istuma-asennon pitkän aikaa.

Täydellinen kokonaisuus sisältää

  • 2- paikkaisessa sohvassa kaksi selkätyynyä ja kaksi putkilotyynyä. 2-paikkaisen sohvan mitat 200 x 100 x 87 cm, alk. 3323 €
  • 3- paikkaisessa sohvassa kolme selkätyynyä ja kaksi putkilotyynyä. 3-paikkaisen sohvan mitat 240 x 120 x 87 cm, alk. 4286 €

Istuinkorkeus 2- ja 3- paikkaisessa sohvassa 41 cm. Jalkojen väri: musta/kromi.

Sohvan osat voidaan ostaa myös erikseen tai yhdistää toisiinsa suorakulmaisen (leveys 120 cm, pituus 100 cm) tai neliskulmaisen rahipalan (leveys + pituus 100/120 cm) ansiosta jopa kulmasohvaksi!

Valittu verhoilukangas ja sohvamalli vaikuttavat lopulliseen hintaan.

 

Tästä tuotteesta on myymälässämme esittelykappale, jonka materiaali ja mitat saattavat poiketa kuvan tuotteesta. Tarkat tiedot myymälässämme olevista tuotteista saat aina kysymällä meiltä lisätietoja!
Kysy lisätietoja

Kysy lisätietoja

Soita

09 612 9440

Lähetä sähköpostia

sales@skanno.fi