Ajankohtaista

Palvelemme

MA – PE  10 – 18

LA  10 – 17

Toistaiseksi showroom on avoinna ja pieni osa (1-3 henkilöä) henkilökunnastamme työskentelee paikan päällä ja loput etänä. Showroomilla on tehostettu siivousta ja pintojen desinfiointia ja henkilökuntamme on paikalla ainoastaan terveenä. Toivomme, että myös sinä vierailet showroomilla ainoastaan terveenä. Muistetaan tavatessamme pitää vähintään metrin etäisyys toisiimme.

 

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua puhelimitse 09 612 9440, sähköpostilla sales@skanno.fi, nettisivujemme chat-palvelussa, sosiaalisen median kanavissa ja halutessasi myös videopuhelun avulla. Voit myös varata kalenteristamme ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen suunnittelijamme kanssa. Laajaan valikoimaamme pääset tutustumaan nettisivuillamme. Tilauksia voit tehdä myös puhelimitse ja sähköpostilla.

 

Toimitukset

Myymme huonekaluja pääasiassa tilaustavarana 4-10 viikon toimitusajoin. Valitettavasti Covid-19 -tilanteesta johtuen toimitusajoissa saattaa esiintyä viivästyksiä. Huonekaluja nopealla aikataululla kaipaaville tiedoksi, että myymme myös showroomin mallikappaleita. Tiedustele siis tuotekohtaisia toimitusaikoja ja saatavilla olevia mallikappaleita meiltä puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Suunnittelupalvelu

Nyt on hyvä aika tehdä kodistasi entistä viihtyisämpi ja hyödyntää suunnittelupalveluamme. Autamme sinua sisustuksen intohimoissa, olipa kyse yksittäisestä kalusteesta tai kokonaisesta tilasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Aurinkoisin terveisin,
Maria, Zeina, Annukka, Nasti, Hanna (x2), Jutta ja Linda

Maria Hietaranta

Myymäläpäällikkö, sisustussuunnittelija

maria.hietaranta@skanno.fi

09 612 9440

Varaa aika tapaamiseen

Hanna Kääriäinen

Markkinointi

hanna.kaariainen@skanno.fi

040 772 9317

Jutta Luomarantala

Myynti, markkinointi

jutta.luomarantala@skanno.fi

040 772 9317

Linda Seppänen

Laskutus ja myyntiassistentti

linda.seppänen@skanno.fi

09 612 9440

Meillä Skannolla tärkeintä on tehdä ihmisten arjesta parempaa - auttaa asiakkaita löytämään laadukkaita, sekä aikaa ja käyttöä kestäviä ratkaisuja kodin tiloihin. Huonekaluja, jotka tukevat persoonaa ja omaa tyyliäsi, nautitpa enemmän klassisen seesteisestä kokonaisuudesta tai rohkeammista väreistä ja muodoista.

Tilaa Skanno-uutiskirje

100% designia. 0% spämmiä.