Ajankohtaista

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ kansainvälisen designin aitiopaikalla, kotimaisen yrityksen markkinointikoordinaattorina?

Skannon markkinointikoordinaattorina työskentelet markkinoinnin monipuolisien tehtävien parissa ja ensisijaisesti tuotat sisältöä Skannon digitaalisiin kanaviin. Työskentelet järjestelmällisesti ja huolehdit muun muassa somekanavien ylläpidosta ja skanno.fin artikkeleista, tuotelisäyksistä ja hintapäivityksistä. Avustat tapahtuma- ja kuvausjärjestelyissä ja muissa vaihtelevissa tehtävissä. Toimit markkinointipäällikön työparina ja kehitätte yhdessä Skannon viestintää ja markkinointia.

Mitä odotamme sinulta?

Olet aidosti kiinnostunut laadukkaasta designista ja visuaalisuudesta. Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja ja ideoita tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet visuaalinen sisällöntuottaja ja erityisesti taitava kirjoittaja. Sinulla on jo aiempaa kokemusta somekanavien, verkkosivujen ja -kaupan ylläpidosta sekä digimarkkinoinnista (Google Analytics, Google Ads, Facebook Business). Hallitset markkinointimateriaalin tuottamisen ja kuvankäsittelyn perusteet (Adobe Photoshop, Adobe InDesign). Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoidaksesi asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa hallitset sujuvasti ainakin suomen ja englannin kielen. Positiivinen asenteesi säilyy vaihtelevissa ja välillä kiireisissäkin päivissä ja pidät tarkasti kaikki langat käsissäsi. Arvostamme yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työntekoon.

Miksi Skanno?

Edustamme intohimoista, kansainvälistä muotoilua, jonka korkea laatu kestää aikaa ja käyttöä. Vuonna 1946 perustettu Skanno on alan luotettava ja vakavarainen toimija, jonka yli 40 merkin valikoima koostuu nykyään pääasiassa italialaisesta, vastuullisesti tuotetusta designista. Tarjoamme siis työpaikan designin aitiopaikalla, maailman arvostetuimpien huonekalumerkkien parissa. Energisessä ja kompaktissa tiimissämme kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Uusi kaunis showroomimme Erottaja2:ssa tarjoaa inspiroivan ympäristön päivittäiselle työskentelylle.

Lisätiedot ja hakeminen:

Kyseessä on kokoaikainen työsuhde, työaika 37,5 h/vko showroomin aukioloaikojen puitteissa (ma-pe 10-18, la 10-17) Helsingin ydinkeskustassa. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si, sekä mahdollisen portfolion tai työnäytteen palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hanna.kaariainen@skanno.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tiedustelut: markkinointipäällikkö Hanna Kääriäinen (040 503 5418)