Inspiraatio

Designvarasto on nyt avoinna!

Tammikuu 2021 on lähtölaukaus monelle erityiselle projektillemme, jotka yksi kerrallaan pääsevät päivänvaloon Skannon 75-juhlavuoden kunniaksi. Näistä ensimmäisen yllätyksen paljastamme sinulle nyt ja tässä.

Rumpujen päristys olisi paikallaan, sillä olemme avanneet…. Designvaraston, Skannon verkkokaupan! Designvaraston tehtävänä on koota käytöstä poistuneet mallikappaleet saman katon alle, ja tarjota ne mahdollisimman helpolla ja luotettavalla tavalla täydellisiä design-aarteita etsivän ulottuville halki Suomen.

Sneak peek Designvaraston valikoimasta: Seymour-sohva | Minotti.

Uniikit mallikappaleet ovat showroomillamme esillä olleita hyväkuntoisia yksilöitä, jotka sisustussuunnittelijamme ovat huolella valinneet osaksi sen hetkistä näyttelyä. Jokaisen tuotteen materiaaleissa on haluttu huomioida jo alkujaan kestävyys, laadukkuus sekä helppo yhdisteltävyys erilaisiin sisustuksiin, väri- ja materiaalimaailmoihin. Tiimimme on samalla tarkastanut jokaisen tuotteen kunnon ja toimivuuden, ennen kuin se siirtyy osaksi Designvaraston valikoimaa. Näin voimme osaltamme taata, että ostoksesi on ainutkertainen ja hintansa arvoinen löytö, jonka äärellä toivomme sinun viihtyvän pitkään.

Designvaraston valikoima elää ja hengittää säännöllisissä sykleissä, ja ammentaa inspiraationsa kivijalasta Helsingin sydämessä – Skanno showroomin tuotteet muuttavat uutuuksien ja vaihtuvien esillepanojen myötä Designvaraston kokoelmaan useamman kerran vuodessa ja ovat ostettavissa sieltä heti. Valikoimasta löydätkin yksilöllisen ja muuttuvan kattauksen esimerkiksi valaisimia, mattoja, pöytiä, tuoleja, sohvia kuin muita sisustustavaroita tuotemerkeiltä kuten Minotti, Ligne Roset ja B&B Italia.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!