Palvelemme ja suunnittelemme aina maksutta.
Tervetuloa.

Tervetuloa tutustumaan kansainväliseen designiin myös showroomillemme! Tuotemerkkien mallistot ovat aina kokonaisuudessaan tilattavissa kauttamme.

Suunnittelupalvelu

Autamme ja neuvomme niin pienissä kuin suurissakin sisustuksen intohimoissa. Teemme sisustussuunnitelman sinulle aina maksutta. Taitavat sisustussuunnittelijamme ja -arkkitehtimme, sekä design-asiantuntijamme auttavat, olipa kyseessä yksittäinen kaluste tai kokonainen tila.

Näin käytät suunnittelupalvelua

Tule tutustumaan Skanno showroomiin tai varaa aika suunnittelijan kalenterista. Pääkaupunkiseudulla voit tilata sisustussuunnittelijan myös kotikäynnille. Tuo tai lähetä meille tietoja, kuten:

 • Kuvia tilasta
 • Huoneen tai tilan mitat
 • Ideoitasi sisustuksesta
 • Näytteitä pintamateriaaleista
 • Kysymyksiä tuotteista

Voit myös hyödyntää nettisivujemme toivelista-toimintoa – kokoa lista sinua kiinnostavista tuotteista sydänikonista <3 ja lähetä valmis lista suunnittelijallemme.

Tapaamisen pohjalta teemme kaluste-, valaisin- ja tekstiilisuunnitelman, joka sisältää ehdotuksen käytettävistä kalusteista ja muista tuotteista, niiden väri- ja materiaalivaihtoehdoista, sekä pohjapiirustukseen mittakaavassa sijoitetut kalusteet. Lainaamme myös veloituksetta kotiisi materiaali- ja kangasnäytteitämme, sekä yksittäisiä tuotteita. Tällä tavoin varmistamme, että suunniteltu ratkaisu istuu kotisi tyyliin saumattomasti.

Apuna pienissä ja suurissa sisustuksen intohimoissa

Lisäpalvelut

Pidentääksesi huonekalun käyttövuosia, saat meiltä apua myös tuotteen huoltoon: opastamme tuotteiden pesussa ja huollossa (lue hoito-ohjeet), tilaamme varaosia myymiimme tuotteisiin, tarpeen vaatiessa uudelleenverhoilemme valikoimamme kalusteita yhteistyökumppanimme kautta, sekä suosittelemme luotettavia puuseppiä, ompelijoita ja sähkömiehiä. Haluamme, että jokainen tuote on hankinnan arvoinen, kotiisi saumattomasti istuva huonekalu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Maksullisena lisäpalveluna tarjoamme taitavan yhteistyökumppanimme toteuttaman verhopalvelun, joka kattaa mittauskäynnin, suunnittelun, ompelun ja asennuksen. Verhokankaiden valinnassa autamme sinua veloituksetta.

Lisäksi vuokraamme kaunista showroomiamme myös tapahtumien järjestämiseen. Keskeisellä paikalla Helsingissä sijaitseva, lähes 300 m2 tila tarjoaa upeat mahdollisuudet mitä erilaisemmille tilaisuuksille; tuotelanseerauksille, muotinäytöksille, kuvauksille, pienille konserteille. Kysy lisätietoja sales@skanno.fi.

Palvelumme sisustuksen ammattilaisille

Sisustussuunnittelija ja -arkkitehti

Sisustussuunnittelija ja -arkkitehti, käytä maksuttomia palvelujamme ja säästä aikaasi. Tuemme ja autamme sinua etsimään kalusteita ja laatimaan kokonaisuuksia toiveidesi mukaan. Järjestämme avoimia suunnittelija-aamiaisia mielenkiintoisista teemoista, uutuuksista ja trendeistä. Voit myös varata sinulle tai toimistollesi henkilökohtaisen, räätälöidyn koulutuksen valikoimastamme. Lähetämme mielellämme sinulle toivomasi brändikatalogit postitse. Ota yhteyttä, niin kerromme yhteistyöeduista ja tarjoamistamme mahdollisuuksista lisää.

Sisustustoimittaja ja luovan työn tekijä

Sisustustoimittaja ja luovan työn tekijä, etsitkö ideoita, sisältöä tai sopivaa kuvausrekvisiittaa tuleviin projekteihin? Kerro mitä etsit, niin kerromme laajan valikoiman kiinnostavimmat ratkaisut ja uutuudet, joita et muualla näe. Showroomilta löydät upeita designkalusteita kuvauslainaan veloituksetta. Kauttamme saat myös edustamiemme brändien painolaatuiset sisustus- ja tuotekuvat, sekä tuotetiedot.

Ostaminen

Voit tehdä tilauksen paikan päällä liikkeessämme, puhelimitse 09 612 9440 tai sähköpostilla sales@skanno.fi. Tilauksen voi tehdä myös suoraan suunnittelijalta etunimi.sukunimi@skanno.fi. Huomioithan, että nettisivuillamme ilmoitetut hinnat ovat tuotteiden alkaen-hintoja. Lopullinen hinta määräytyy aina verhoilun, muiden viimeistelyiden ja koon perusteella.

Maksuvaihtoehdot

Skannolla voit maksaa käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (kuten Visa, Mastercard, American Express), laskulla sekä lahjakortilla. Yli 3000 €:n kertaostoksen voimme halutessasi jakaa kahteen maksuerään, jolloin ensimmäinen erä (50 %) maksetaan tilauksen ja toinen erä toimituksen yhteydessä.

Voit myös maksaa osamaksulla: TUOHI Mastercard on maksutapa, jolla voit jakaa ostoksen summan (maks. 10 000 €) tasaeriksi kahdelle vuodelle. Maksutavasta tehdään ensin hakemus, joka voidaan tehdä meillä paikan päällä tai itse osoitteessa www.tuohi.fi. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat ostamasi tilaustuotteen itsellesi ilman käsirahaa ja TUOHI Mastercard -kortti saapuu postitse kotiisi noin kahdessa viikossa. Lasku ensimmäisestä maksuerästä saapuu sinulle tuotteen toimituksen yhteydessä.

Voit ostaa myös osamaksulla

Palautusoikeus ja reklamaatiot

Tuotteillamme ei ole palautusoikeutta, koska tilaamme tuotteet räätälöidysti juuri sinulle. Tarvittaessa voimme sopia avokaupasta, jolloin hyvitämme mahdollisen palautuksen Skannon lahjakortilla. Useimmilla edustamiemme brändien tuotteilla on kahden vuoden takuuaika, ja mahdollisissa tuotevioissa ja ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti teitä palvelleeseen suunnittelijaan. Voit myös soittaa meille 09 612 9440 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen sales@skanno.fi.

Toimitusajat & kuljetus- ja asennuspalvelu

Hyvää kannattaa odottaa – saadaksesi värien, verhoilujen ja viimeistelyjen joukosta juuri sinulle räätälöidyn designtuotteen, meillä ei ole omia varastoja, vaan tuote valmistetaan aina tilauksesta. Ilmoittamamme toimitusajat ovat tilausvaiheessa vielä arvioita ja tarkentuvat brändiemme antamista viikkokohtaisista aikatauluista. Myymme myös showroomimme mallikappaleita, jotka saat nopean tarpeen yllättäessä heti mukaan.

Toimitusaika-arviot tuoteryhmittäin:

 • Valaisimet 2-4 viikkoa
 • Verho- ja verhoilutekstiilit 2-4 viikkoa
 • Sisustustuotteet 2-4 viikkoa
 • Sivu- ja sohvapöydät 4-6 viikkoa
 • Matot (valmistajan varastokoot) 4-6 viikkoa, (mittatilauskoot) 8-14 viikkoa
 • Sohvat, nojatuolit ja muut verhoiltavat kalusteet 8-10 viikkoa
 • Ruokapöydät ja tuolit 8-10 viikkoa
 • Ulkokalusteet 8-10 viikkoa
 • Suuret, modulaariset säilytysjärjestelmät 10-12 viikkoa

Toimitusvaihtoehdot ja tuoteasennukset

Tilaamasi tuotteen toimitusvaihtoehdoiksi voit valita kotiinkuljetuksen, noudon liikkeestämme (Mannerheimintie 4, 2. kerros) tai varastoltamme (Niemi Helsinki, Hankasuontie 11). Kotiinkuljetuksen hinta pääkaupunkiseudulla on alkaen 135 €. Hinta lasketaan tapauskohtaisesti useiden tuotteiden kokonaisuuksille, sekä toimituksille muualle Suomeen tai ulkomaille. Kotiinkuljetus sisältää tuotteen kantamisen paikoilleen sekä pakkausmateriaalien poisviennin. Tuoteasennukset, kuten valaisinripustus, seinähyllyjen kiinnitys tai kaapistojen kasaus on 65 € / alkava tunti / asentaja.