Ajankohtaista

Skannon uusi aika

Skanno juhlistaa 75-vuotista tarinaansa avaamalla uudistuneen showroomin historiallisen uusrenessanssipalatsi Erottaja2:n tiloihin.


Kaikille avoimessa tiloissa voit:
– nauttia lähes 700 m2 kokoisen näyttelytilan ja yli 40 tuotemerkin tarjonnasta
– hyödyntää suunnittelu- ja projektimyynnin palveluja sekä tavata ammattilaisiamme
– nähdä ja lainata tilausvalikoimamme materiaalimalleja
– tehdä tilauksia

Nähdään Erottaja2:ssa!

Erottajankatu 2, 2. kerros, 00120 Helsinki
ma-pe 10 — 18, la 10 — 17
Puh: 09 612 9440
E-mail: sales@skanno.fi
Skanno.fi ajanvaraus


Arvokohde täynnä tarinoita

Arvokiinteistön mittavan peruskorjauksen tultua päätökseen, kaupunkilaisille avautuu mahdollisuus designelämyksiin Erottaja2:n uusrenessanssipalatsissa. Toiseen kerrokseen avautuvan showroomin valikoimasta löytyy maailman parhaimmistoon lukeutuvien huonekaluvalmistajien sekä -suunnittelijoiden tuotteita.

Etsimme tiloja uniikista ja inspiroivasta ympäristöstä, joka mahdollistaa työskentelyn yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

– Haluamme luoda keskustan sykkeeseen paikan unelmoinnille, jonka keskiössä ovat laadukkaat designhuonekalut historiallisen arkkitehtuurin ympäröimänä. Olemme innoissamme, että pääsemme avaamaan ovet uudistuneeseen showroomiin ja esittelemään yli 40 merkin valikoimaamme, sanoo Skannon toimitusjohtaja Pirkko Tahkola.

Kulmaerkkeriä kannattavat näyttävät atlantit eli mieshahmoiset kannattajapatsaat.

Erottaja2:n kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta, jonka ensimmäinen osa valmistui Erottajankadun puolelle vuonna 1891. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Theodor Höijer, jonka käsialaa on myös Ateneumin taidemuseo. Uusrenessanssipalatsin ulkoseiniä peittävät massiiviset koristeet, ja kulmaerkkeriä kannattavat näyttävät atlantit eli mieshahmoiset kannattajapatsaat. Sisätilojen arvokkuutta korostavat lukemattomat yksityiskohdat, kuten freskot, kattoruusukkeet, holvikaaret, pilarit, jykevät pariovet sekä koristeelliset kakluunit.

– Olemme toistuvasti olleet vaikuttuneita tavasta, jolla muun muassa Milan Design Week’llä moderni design sulautuu osaksi vanhoja palatseja ja haluammekin nyt tuoda palan tätä kokemusta myös Helsingin kaupunkikuvaan. Erottaja2 tilana mahdollistaa meille uudenlaisen, kodinomaisen showroom-konseptin luomisen, jossa laadukkaat tuotteet pääsevät oikeuksiinsa, Tahkola sanoo.

Erottajankadun puoleiseen rakennukseen sijoittuva, lähes 700 neliömetrin kokoinen Skannon showroom on monimuotoinen kokonaisuus, jonka inspiroiva ympäristö palvelee niin asiakkaita kuin sisustussuunnittelijoita ja -arkkitehteja.

Elävöittää Helsingin keskustan tarjontaa

Helsingin Erottajan sydämessä sijaitsevaan kiinteistöön on tulossa myös laajaa ravintolatarjontaa. Katutasoon ja sisäpihan terassille avattavat ravintolat rikastuttavat Helsingin sydämen ravintolatarjontaa.

– Tiloissa on vahvasti historiallisen rakennuksen tuntu, mutta ne on uudistettu taidokkaasti ja vanhaa vaalien. Tilat antavat erinomaiset edellytykset modernille työelämälle ja hybridityöskentelylle, sanoo vuokrauksesta vastaava Helena Kangas Trevianilta.

Suomen valtion omistuksessa olleen rakennuksen osti vuonna 2018 yhdysvaltalainen BlackRock, joka on yksi johtavista varainhoitoyhtiöistä maailmassa. Kiinteistön kehittämisestä ja vuokrauksesta vastaa paikallisena kumppanina suomalainen Trevian Asset Management.

Erottaja 2:n arkkitehtuurista löytyy loputtomasti mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Artikkelin kuvat: Ilkka Kärkkäinen