Elios sivupöytä – mallikappale

625

Mitat: 35 x 35 x k. 47 cm

Materiaali, väri: peili, jalat bronze nickel painted 0174B

Kunto: erinomainen

Elios on Antonio Citterion suunnittelema, pienistä sivupöydistä koostuva mallisto. Elios sopii hyvin kaikenlaisiin sisustuksiin, sillä siinä on elegantti ja pelkistetty muotoilu sekä rauhallinen, aikaa kestävä materiaalipaletti. Näiden piirteiden ansiosta pöytämalliston eri osia on helppo yhdistellä... Lue lisää

Mitat: 35 x 35 x k. 47 cm

Materiaali, väri: peili, jalat bronze nickel painted 0174B

Kunto: erinomainen

Elios on Antonio Citterion suunnittelema, pienistä sivupöydistä koostuva mallisto. Elios sopii hyvin kaikenlaisiin sisustuksiin, sillä siinä on elegantti ja pelkistetty muotoilu sekä rauhallinen, aikaa kestävä materiaalipaletti. Näiden piirteiden ansiosta pöytämalliston eri osia on helppo yhdistellä esimerkiksi makuuhuoneeseen yöpöydiksi tai olohuoneeseen käteviksi laskutasoiksi sohvan tai nojatuolin äärelle. Pöytään on saatavana peililasikansi, johon on valittavissa messinkinen tai kuparinen jalka mattapinnalla tai kiiltävänä, pronssattu nikkelijalka sekä musta tai kirkas kromijalka hieman pöytämallista riippuen. Sarjaan kuuluu lisäksi pieni jakkara, jonka istuin on luonnontammea tai petsattu tammea eri väreissä, jalka metallia lukuisilla viimeistelyillä.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.