Garden Layers patja

Alk. 898

Garden Layers on Patricia Urquiolan luoma kokonaisuus mattoja, tyynyjä, patjoja, pöytiä ja daybed-vuoteita ulkokäyttöön. Runsaasta mallistosta saa koottua mieleisen oleskelutilan niin terassille, parvekkeelle, rannalle kuin sisällekin. Patjat ovat valmistettu sääolosuhteita kestävästä 100% polypropeenista ja täytteenä nopeasti kuivuvaa vaahtokumia. Kokovaihtoehdot ovat 80 x 160 ja 140 x 16 cm, paksuus 9... Lue lisää

Garden Layers on Patricia Urquiolan luoma kokonaisuus mattoja, tyynyjä, patjoja, pöytiä ja daybed-vuoteita ulkokäyttöön. Runsaasta mallistosta saa koottua mieleisen oleskelutilan niin terassille, parvekkeelle, rannalle kuin sisällekin. Patjat ovat valmistettu sääolosuhteita kestävästä 100% polypropeenista ja täytteenä nopeasti kuivuvaa vaahtokumia. Kokovaihtoehdot ovat 80 x 160 ja 140 x 16 cm, paksuus 9 cm. Värivaihtoehtoja on 15 kappaletta, beigen ja vihreän sävyistä punaiseen ja harmaaseen.

Tarjoamme nyt GANin outdoor-malliston tuotteet -20% edulla 7.4.2023 saakka. Etu ei koske Garden Layers -malliston seuraavia tuotteita:
– Garden Layers rug 180x240cm tartan terracotta
– Garden Layers single Indian bed tartan terracotta
– Garden Layers double Indian bed gofre green

 

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.
Avainsanat tuotteelle ,