Garden Layers ulkotyyny

Alk. 252

Garden Layers on Patricia Urquiolan luoma kokonaisuus mattoja, tyynyjä, patjoja, pöytiä ja daybed-vuoteita ulkokäyttöön. Runsaasta mallistosta saa koottua mieleisen oleskelutilan niin terassille, parvekkeelle, rannalle kuin sisällekin. Tyynyt ovat valmistettu sääolosuhteita kestävästä 100% polypropeenista ja täytteenä nopeasti kuivuvaa vaahtokumia. Kokovaihtoehdot ovat 45x45 ja 70x70 cm ja värivaihtoehtoina lukuisia murrettuja sävyjä.

Tarjoamme... Lue lisää

Garden Layers on Patricia Urquiolan luoma kokonaisuus mattoja, tyynyjä, patjoja, pöytiä ja daybed-vuoteita ulkokäyttöön. Runsaasta mallistosta saa koottua mieleisen oleskelutilan niin terassille, parvekkeelle, rannalle kuin sisällekin. Tyynyt ovat valmistettu sääolosuhteita kestävästä 100% polypropeenista ja täytteenä nopeasti kuivuvaa vaahtokumia. Kokovaihtoehdot ovat 45×45 ja 70×70 cm ja värivaihtoehtoina lukuisia murrettuja sävyjä.

Tarjoamme nyt GANin outdoor-malliston tuotteet -20% edulla 7.4.2023 saakka. Etu ei koske Garden Layers -malliston seuraavia tuotteita:
– Garden Layers rug 180x240cm tartan terracotta
– Garden Layers single Indian bed tartan terracotta
– Garden Layers double Indian bed gofre green

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.
Avainsanat tuotteelle ,