Neil Leather ruokatuoli, musta – mallikappale

836

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

4 varastossa

Mitat: 50 x 58 x k.45/80 cm.

Materiaali, väri: Kromi runko, musta nahka

Kunto: erinomainen

Tyylikäs, kevyt ja hienostunut - Neil Leather on luonnollinen jatkumo Neil-tuoliperheelle, joka on suunnittelija Jean Marie Massaudin käsialaa MDF Italialle. Neil Leather kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin, mittasuhteisiin ja mukavuuteen. Huolella valmistetut yksityiskohdat, kuten lankojen saumat ja värjätyt reunat,... Lue lisää

Mitat: 50 x 58 x k.45/80 cm.

Materiaali, väri: Kromi runko, musta nahka

Kunto: erinomainen

Tyylikäs, kevyt ja hienostunut – Neil Leather on luonnollinen jatkumo Neil-tuoliperheelle, joka on suunnittelija Jean Marie Massaudin käsialaa MDF Italialle. Neil Leather kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin, mittasuhteisiin ja mukavuuteen. Huolella valmistetut yksityiskohdat, kuten lankojen saumat ja värjätyt reunat, parantavat nahan ainutlaatuisia ominaisuuksia. Neil Leather -tuolissa yhdistyvät perinteinen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja käsityötaito, joiden ansiosta tuoli sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.