Paulistano

1965

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Paulo Mendes da Rochan vuonna 1957 suunnittelema Paulistano-nojatuoli oli alkujaan osa São Paulon urheiluseuran olohuonetta. Yhdestä osasta taivutetun terästangon ja nahkasta tai puuvillasta ommellun yksinkertaisen istuimen konstruktivistinen konsepti huokuu edelleen esteettistä keveyttä ja verratonta mukavuutta. Samalla Paulistano osoittaa, että tuolin linjojen puhtaus ja tyylikkyys ovat ajattomia, mestariteokseen verrattavissa olevia asioita.... Lue lisää

Paulo Mendes da Rochan vuonna 1957 suunnittelema Paulistano-nojatuoli oli alkujaan osa São Paulon urheiluseuran olohuonetta. Yhdestä osasta taivutetun terästangon ja nahkasta tai puuvillasta ommellun yksinkertaisen istuimen konstruktivistinen konsepti huokuu edelleen esteettistä keveyttä ja verratonta mukavuutta. Samalla Paulistano osoittaa, että tuolin linjojen puhtaus ja tyylikkyys ovat ajattomia, mestariteokseen verrattavissa olevia asioita. Tuoli kuuluu nykyisin New Yorkin modernin taiteen museon (MoMA) pysyvään kokoelmaan.

Nahkainen Paulistano-tuoliversio saa ajan myötä kauniin patinan. Saatavana useilla eri värisillä nahkaistuimilla, rungon väreinä kromi, harmaa, musta ja valkoinen.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.