Paulistano OC työtuoli

4028

Paulo Mendes da Rochan vuonna 1957 suunnittelema Paulistano-nojatuoli oli alkujaan osa São Paulon urheiluseuran olohuonetta. Yhdestä osasta taivutetun terästangon ja nahkasta tai puuvillasta ommellun yksinkertaisen istuimen konstruktivistinen konsepti huokuu edelleen esteettistä keveyttä ja verratonta mukavuutta. Samalla Paulistano osoittaa, että tuolin linjojen puhtaus ja tyylikkyys ovat ajattomia, mestariteokseen verrattavissa olevia asioita.... Lue lisää

Paulo Mendes da Rochan vuonna 1957 suunnittelema Paulistano-nojatuoli oli alkujaan osa São Paulon urheiluseuran olohuonetta. Yhdestä osasta taivutetun terästangon ja nahkasta tai puuvillasta ommellun yksinkertaisen istuimen konstruktivistinen konsepti huokuu edelleen esteettistä keveyttä ja verratonta mukavuutta. Samalla Paulistano osoittaa, että tuolin linjojen puhtaus ja tyylikkyys ovat ajattomia, mestariteokseen verrattavissa olevia asioita. Tuoli kuuluu nykyisin New Yorkin modernin taiteen museon (MoMA) pysyvään kokoelmaan.

Paulistano-tuolista lanseerattiin näyttävä työtuoliversio vuonna 1985. Nahkaverhoilu on saatavana useissa värissä. Rungon väreinä kromi tai musta.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.