, 2020

Plain matto // nopea toimitus

Alk. 1930

Uusi

CC-Tapiksen uutuusmatto Plain on suunniteltu sinulle, joka tarvitset käsinkudotun ja yksilöllisen maton keskimääräistä nopeammalla aikataululla. Tyylikkääseen ja helposti sisustuksen osaksi solahtavaan mattoon on valittavissa kuusi erilaista muotoa sekä oma mitoitus (maksimileveys 450 cm). Plain-matto voidaan tilata kolmessa vakiovärissä ja kahdella materiaaliyhdistelmällä: beige... Lue lisää

CC-Tapiksen uutuusmatto Plain on suunniteltu sinulle, joka tarvitset käsinkudotun ja yksilöllisen maton keskimääräistä nopeammalla aikataululla. Tyylikkääseen ja helposti sisustuksen osaksi solahtavaan mattoon on valittavissa kuusi erilaista muotoa sekä oma mitoitus (maksimileveys 450 cm). Plain-matto voidaan tilata kolmessa vakiovärissä ja kahdella materiaaliyhdistelmällä: beige (villa-bambusilkkisekoite, AB-10) , harmaa (villa-bambusilkkisekoite, D-024), Beige (bambusilkki, AB-10), siniharmaa (bambusilkki, D-026). 

Alkaen hinta laskettu matolle, jonka koko 170 x 240 cm. Maton neliömetri 473 €. Ennen 20. marraskuuta vahvistetut tilaukset voidaan toimittaa ennen joulua. Toimitusaika vakiomallistossa noin 5 viikkoa tilauksesta. Muut värit ja materiaalit: toimitusaika noin 10 viikkoa tilauksesta.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.