, 2020

Plain matto

Alk. 3167

CC-Tapiksen uutuusmatto Plain on suunniteltu sinulle, joka tarvitset käsinkudotun ja tyylikkään maton. Helposti sisustuksen osaksi solahtavaan mattoon on valittavissa kuusi erilaista muotoa sekä oma mitoitus (maksimileveys 450 cm). Plain-matto voidaan tilata kolmessa vakiovärissä ja kahdella materiaaliyhdistelmällä: beige (villa-bambusilkkisekoite, AB-10) , harmaa (villa-bambusilkkisekoite,... Lue lisää

CC-Tapiksen uutuusmatto Plain on suunniteltu sinulle, joka tarvitset käsinkudotun ja tyylikkään maton. Helposti sisustuksen osaksi solahtavaan mattoon on valittavissa kuusi erilaista muotoa sekä oma mitoitus (maksimileveys 450 cm). Plain-matto voidaan tilata kolmessa vakiovärissä ja kahdella materiaaliyhdistelmällä: beige (villa-bambusilkkisekoite, AB-10) , harmaa (villa-bambusilkkisekoite, D-024), Beige (bambusilkki, AB-10), siniharmaa (bambusilkki, D-026). 

Alkaen hinta on standardimittaisen 230 x 300 cm maton hinta. Maton neliömetrihinta 459€.  Toimitusaika vakiomallistossa noin 5 viikkoa tilauksesta. Muut värit ja materiaalit: toimitusaika noin 10 viikkoa tilauksesta.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.