Togo sohva, S-koko, Harald 3, 343 Noisette – mallikappale

2795

Mitat: L 131 cm S 102 cm K 70 cm

Materiaali, väri: verhoilu mikrokuitukangas Harald 3, (Noisette, 343), vaahtomuovi eri tiheyksillä

Kunto: hyvä - verhoilussa sametille tyypillisiä, muovipakkauksen aiheuttamia painaumajälkiä (katso kuvat). Jäljet lähtevät mitä luultavimmin höyryttämällä.

Michel Ducaroyn suunnittelema Togo on klassikko, joka on tarjonnut täydellistä mukavuutta ja tyyliä... Lue lisää

Mitat: L 131 cm S 102 cm K 70 cm

Materiaali, väri: verhoilu mikrokuitukangas Harald 3, (Noisette, 343), vaahtomuovi eri tiheyksillä

Kunto: hyvä – verhoilussa sametille tyypillisiä, muovipakkauksen aiheuttamia painaumajälkiä (katso kuvat). Jäljet lähtevät mitä luultavimmin höyryttämällä.

Michel Ducaroyn suunnittelema Togo on klassikko, joka on tarjonnut täydellistä mukavuutta ja tyyliä koteihin lähes 50 vuoden ajan. Malliston ajaton ja ergonominen muotoilu on visuaalisesti näyttävä ja kutsuva, ja istuimet ovat kevyitä ja helppoja liikutella. Pieni Togo-sohva toimii kaikissa kodin oleskelutiloissa ja lisää sisustukseen astetta enemmän persoonallisuutta. Tarvittaessa sohvaa on helppo myös jatkaa uusilla osilla, kuten rahi-, kulmatuoli- tai nojatuolimoduulilla. Istuinkorkeus 38 cm (30 cm istuimen syvin kohta). Harald 3 -verhoilukangas on 100% puuvillaa. Kulutuksenkesto 100 000 martindalea. Huom! Kuvan sävyt voivat hieman poiketa todellisesta verhoilusta. Materiaalimallit on nähtävillä ja lainattavissa showroomillamme.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.