Ajankohtaista

Turvallista asiointia kanssamme

Tutustu ohjeistukseemme, jolla haluamme taata asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden poikkeuksellisena aikana.


Palvelemme

MA – PE  10 – 18, LA  10 – 17

Showroom suljettu perjantaina 2.4. ja maanantaina 5.4.

Showroom on avoinna ja pieni osa (1-3 henkilöä) henkilökunnastamme työskentelee paikan päällä ja loput etänä. Vieraillessasi showroomilla pyydämme käyttämään kasvomaskia ja käsidesiä, sekä huolehtimaan 2 metrin etäisyydestä toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Showroomissa sallitun vierailijamäärän täyttyessä (10 asiakasta) rajoitamme tilaan sisäänpääsyä hetkellisesti. Suosittelemme rauhallisen asioinnin takaamiseksi varaamaan showroomilla vierailuun tai videotapaamiseen ajan ajanvarauskalenterista tai soittamalla 09 612 9440.

Mikäli haluat ajoittaa vierailusi todennäköisesti rauhallisempaan ajankohtaan, suosittelemme arkipäiviä – lauantai klo 12-16 on usein kiireisin hetki viikosta. Showroomilla on tehostettu siivousta ja pintojen desinfiointia ja henkilökuntamme on paikalla ainoastaan terveenä. Toivomme, että myös sinä vierailet showroomilla ainoastaan terveenä. Haluamme mahdollistaa turvallisen kohtaamisen asiakkaille ja henkilökunnalle, kiitos avustasi!

 

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua puhelimitse 09 612 9440, sähköpostilla sales@skanno.fi ja Designvarastossa verkkokauppa@skanno.fi, nettisivujemme chat-palvelussa, sosiaalisen median kanavissa ja halutessasi myös videopuhelun avulla. Voit myös varata kalenteristamme ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen suunnittelijamme kanssa. Laajaan valikoimaamme pääset tutustumaan nettisivuillamme. Tilauksia voit tehdä myös puhelimitse ja sähköpostilla.

 

Toimitukset

Myymme huonekaluja pääasiassa tilaustavarana normaalisti 4-12 viikon toimitusajoin. Valitettavasti Covid-19 -tilanteesta johtuen toimitusajoissa saattaa esiintyä viivästyksiä. Huonekaluja nopealla aikataululla kaipaaville tiedoksi, että myymme myös Designvarasto-verkkokauppamme kautta käytöstä poistuneita mallikappaleita. Tiedustele tuotekohtaisia toimitusaikoja tilaustuotteille puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Suunnittelupalvelu

Nyt on hyvä aika tehdä kodistasi entistä viihtyisämpi ja hyödyntää suunnittelupalveluamme. Autamme sinua sisustuksen intohimoissa, olipa kyse yksittäisestä kalusteesta tai kokonaisesta tilasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Aurinkoisin terveisin,
Pirkko, Maria, Nasti, Emma, Zeina, Leija, Hanna (x2), Jutta ja Linda

Milla Lento

Showroom-koordinaattori

milla.lento@skanno.fi

09 612 9440

Maria Hietaranta

Myymäläpäällikkö, sisustussuunnittelija

maria.hietaranta@skanno.fi

09 612 9440

Varaa aika tapaamiseen

Hanna Kääriäinen

Markkinointipäällikkö

hanna.kaariainen@skanno.fi

040 772 9317

Jutta Luomarantala

Markkinointikoordinaattori

jutta.luomarantala@skanno.fi

040 772 9317

Linda Seppänen

Toimistokoordinaattori, laskutus

linda.seppanen@skanno.fi

09 612 9440


Meillä Skannolla tärkeintä on tehdä ihmisten arjesta parempaa – auttaa asiakkaita löytämään laadukkaita, aikaa ja käyttöä kestäviä ratkaisuja kodin tiloihin. Huonekaluja, jotka tukevat persoonaa ja omaa tyyliäsi, nautitpa enemmän klassisen seesteisestä kokonaisuudesta tai rohkeammista väreistä ja muodoista.

Tilaa Skanno-uutiskirje

100% designia. 0% spämmiä.