Täältä löydät valikoimamme verho- ja verhoilukankaita.

Näiden kangasvalmistajien lisäksi verhoiltavia huonekaluja myyvillä brändeillämme on myös omat kangasmallistonsa, joiden tiedot löytyvät valmistajien sivuilta. Kankaiden mallipaloihin voit tutustua showroomilla ja Skannon suunnittelijat ovat apunasi valinnoissa.

Kvadrat

Korkealaatuisista tekstiileistä tunnettu Kvadrat perustettiin Tanskassa vuonna 1968, ja sillä on syvät juuret Skandinavian maailmankuulussa muotoiluperinteessä. Kvadrat Groupin alta löytyy lisäksi tuotemerkki Sahco.

Zimmer + Rohde

Saksassa toimiva, hienostuneesta suunnittelusta ja laadukkaista sisustustekstiileistä tunnettu Zimmer + Rohde edustaa kansainvälistä elämäntyyliä ja eksklusiivisia sisutuskangasbrändejä yli sadan vuoden kokemuksella.

Elmo Soft

Ruotsalainen nahkavalmistaja Elmo kunnioittaa ekologisia periaatteita eläinten hoidossa, kuljetuksessa ja kaikissa sen tuotantovaiheissa. Pienet hyönteisten puremat ja arpeutuneet haavat korostavat nahan luonnollista luonnetta.

Pierre Frey

Vuonna 1935 perustettu Pierre Frey on ranskalainen yritys. Koteihin suunnattujen sisustuskankaiden ohella yritys tekee yhteistyötä Trevira CS:n kanssa valmistaen korkeimman laatustandardin tekstiilejä esimerkiksi palamista hidastavalla tai likaa hylkivällä pinnoitteella.

Alcantara

Umbrian kukkuloilla Italiassa valmistettavaa Alcantaraa viedään kaikkialle maailmaan. Hiilineutraalia ja monipuolista kangasta käytetään huippuominaisuuksiensa ansiosta muun muassa huonekalujen verhoiluun ja on vakiintunut materiaali useille kansainvälisille brändeille.

JAB

Saksalainen Jab on vuodesta 1946 alkaen toiminut perheyritys. Matto- ja tekstiilivalikoima on alansa kattavin, joka kiehtoo ainutlaatuisilla mallistoillaan ja trendikkyydellään. JAB Anstoetz Groupin alle kuuluvat lisäksi tuotemerkit Chivasso ja Carlucci.

Lauritzon´s

Lauritzon´s on suomalainen vuonna 1911 perustettu perheyritys, jolla on laaja ja monipuolinen mallisto korkeatasoisia huonekalukankaita. Mallistot suunnitellaan Suomessa yhteistyössä eurooppalaisten kangastehtaiden kanssa ja valmistetaan pääasiassa Italiassa.

Muiden valmistajien kankaat

Monien tuotemerkkiemme verhoilumateriaaleja on mahdollista tilata metritavarana myös omaan käyttöön. Kerro toiveistasi suunnittelijoillemme – tarkistamme kankaan sopivuuden projektiisi, teemme tarjouksen ja tilaamme tarvittavan määrän kangasta suoraan valmistajan tehtaalta.


Voit tilata kangasta metreittäin, käyttää niitä verhoiltaviin tuotteisiimme tai tilata valmiit koristetyynyt tai verhot ripustuksineen kauttamme. Toimitusaika kankaissa on arviolta 2-8 viikkoa riippuen valmistajasta. Pyydä lisätiedot ottamalla yhteyttä tiimiimme tai tutustu kankaisiin showroomillamme!