Inspiraatio

Skannon showroom

Milanon palatseista inspiroitunut uusi showroomimme tarjoaa designelämyksiä kuluttajille ja ammattilaisille. Italialaiseen ja ranskalaiseen designiin keskittyvä valikoimamme on kattavasti esillä Erottaja2:n lähes 700 m2 suuruisissa tiloissa, jonka sisustussuunnitelmasta vastaa Skannon oma suunnittelutiimi.

Halusimme luoda Helsinkiin uniikin ympäristön, jossa on mahdollisuus kokea kattavasti yli 40 designmerkin tuotevalikoimaa kodinomaisissa tiloissa. Inspiraatiota on ammennettu muun muassa Italian Milan Design Week’ltä, jossa moderni design sulautuu osaksi vanhoja historiallisia palatseja. Tarjoamme nyt pienen palan Milanoa Helsingin omassa historiallisessa kaupunkikuvassa ja ainutlaatuisen showroom-konseptin kaikkien kävijöiden koettavaksi.

Showroomin sisustus- ja kalustussuunnitelmasta, väripaletista ja materiaalimaailmasta vastaavat Skannon oma sisustussuunnittelutiimi myymäläpäällikkö ja sisustussuunnittelija Maria Hietarannan ja markkinointipäällikkö Hanna Kääriäisen johdolla. Yhteistyökumppanimme, suunnittelutoimisto Fyra loi tilojen pysyviksi elementeiksi ovien valokaaret, materiaalistudion kiintokalusteet sekä sisäänkäynnin näyttävän, peilipintaisen kassapisteen.

Lähes 350 erilaista tuotetta yli 40 tuotemerkiltä

Showroomin lähes 700 m2 kokoinen näyttelytila jakautuu peräti kahdeksaantoista erilaiseen huoneeseen, jotka esittelevät vaihtuvan kokonaisuuden mallistojemme huonekaluja, valaisimia ja tekstiilejä. Esillä olevat, noin 350 yksilöllistä tuotetta on pitkälti räätälöitävissä jokaiseen makuun ja tilaan sopivaksi sisustusammattilaistemme opastuksella. Tiloja tehokkaasti akustoivat ja valolta suojaa antavat kankaat ovat valikoimamme yksi tärkeä osa, jotka täydentävät ja tukevat huoneiden viihtyisiä sisustuksia peräti 260 metrin matkalta.

Kaikki showroomin käytöstä poistuneet mallikappaleet ovat ostettavissa omasta Designvarasto-verkkokaupassamme, joka lanseerattiin tammikuussa 2021 osana Skannon 75-juhlavuotta.

Inspiroivaa arkkitehtuuria

Erottaja2:n arkkitehtuuri tarjoaa ylelliset raamit showroomin alkuperäisille, upeasti restauroiduille yksityiskohdille. Arkkitehti Theodor Höijerin piirtämän, vuonna 1891 valmistuneen rakennuksen ulkoseiniä peittävät massiiviset koristeet ja kulmaerkkeriä kannattavat näyttävät atlantit eli mieshahmoiset kannattajapatsaat.

Sisätilojen arvokkuutta korostavat lukemattomat yksityiskohdat, kuten freskot, kattoruusukkeet, holvikaaret, pilarit sekä jykevät pariovet. Showroomin sydämenä on viisitoista koristeellista kakluunia, jotka luovat jokaiseen huoneeseen erityisen tunnelman. Houkuttelevana lisänä ovat sisäpihalle avautuvat kaksi parveketta, jotka erityisesti kesäsesonkina täyttyvät ulkokalustemerkkiemme klassikoista ja uutuuksista.

Näyttävää taidetta

Historiallisen arkkitehtuurin sekä huippuluokan designin lisäksi showroomilla pääsee inspiroitumaan näyttävästä taiteesta. Taidemaalariliiton sekä Taidemaalariliiton Teosvälityksen kanssa yhteistyössä toteutettu myyntinäyttely koostuu lähes 40 taiteilijan teoksista. Kaikki teokset ovat ostettavissa showroomilta.

Saapuminen showroomille

Aivan Helsingin sydämessä, Design District -alueella sijaitsevalle showroomille on helppoa saapua monin eri tavoin. Erottajankatu 2:n näyttävältä pääsisäänkäynniltä löydät leveät kiviportaat sekä pienen hissin ensimmäiseltä välitasanteelta. Täysin esteettömän kulun tiloihimme löydät Uudenmaankadun puoleiselta sisäpihalta opasteitamme seuraamalla.

Jos suosit julkisia liikenneyhteyksiä, Kolmikulman sekä Erottajan raitiovaunupysäkit sijaitsevat vain 70 m päässä, Rautatieaseman juna- ja bussiyhteydet noin 700 m päässä ja metropysäkki 650 metrin etäisyydellä showroomilta. Autolla saapuessasi voit pysäköidä auton kadunvarsipaikoille lähikortteleihin (showroomin edessä myös muutama paikka) tai useisiin Aimo Park -parkkihalleihin keskustan alueella. Samassa korttelissa sijaitsevan Aimo Park Iso-Erottaja -pysäköintitalon sisäänkäynti löytyy osoitteesta Yrjönkatu 8-10.

Pumpkin-nojatuoli, Ligne Roset. Peilipintaisen kassapisteen suunnittelu Fyra.

Uniikki kuvauslokaatio ja tapahtumien estradi

Showroomimme tiloissa on järjestetty jo lukuisia lehtikuvauksia sekä erilaisia tapahtumia. Mikäli etsit inspiroivaa ja ainutlaatuista kuvauslokaatiota tai tapahtumapaikkaa, ota yhteyttä ja kerro millaiseen käyttöön tarvitset tilojamme:

Hanna Kääriäinen
Markkinointipäällikkö
hanna.kaariainen@skanno.fi
040 503 5418