Ploum sohva

Alk. 3101,65

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Huippusuositun Ploum-malliston suunnitelleet Bouroullec'n veljekset ovat verranneet kokoverhoiltua, pehmeää sohvaa kypsään ja täyteläiseen hedelmään. Lukuisilla muotoilupalkinnoilla tunnustettu tuoli (Red Dot Award: Product Design 2011, "Best of the Best" ja ELLE DECORATION International Design Awards 2012) on pitkäjänteisen tutkimustyön tulos; muun muassa Ploumin saumaton verhoilu koostuu kahdesta kerroksesta kestävää Bultex®-vaahtomuovia, joiden... Lue lisää

Huippusuositun Ploum-malliston suunnitelleet Bouroullec’n veljekset ovat verranneet kokoverhoiltua, pehmeää sohvaa kypsään ja täyteläiseen hedelmään. Lukuisilla muotoilupalkinnoilla tunnustettu tuoli (Red Dot Award: Product Design 2011, ”Best of the Best” ja ELLE DECORATION International Design Awards 2012) on pitkäjänteisen tutkimustyön tulos; muun muassa Ploumin saumaton verhoilu koostuu kahdesta kerroksesta kestävää Bultex®-vaahtomuovia, joiden välissä on paksu polyesteripehmuste. Tuolin pesämäinen muotoilu ja reilu mitoitus (syvyys 94/111 cm)  mahdollistavat täydellisen paikan istumiseen ja makoiluun itsekseen tai yhdessä ystävien kanssa. Mallistoon kuuluvat kolme sohvaa korkealla ja matalalla selkänojalla (leveydet 170/204/253 cm) sekä yhteensopiva rahi (110×80 cm).

Huomioithan, että Ligne Rosetin sohvilla ja nojatuoleilla on tällä hetkellä pidemmät toimitusajat tuotannon ruuhkautumisen vuoksi. Ploum-sohvan toimitusaika vko 2 / 2024.

 

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.