Hyödynnä projektimyynnin palveluita ja säästä aikaasi.

Olemme mielellämme mukana myös seuraavassa projektissasi koskien esimerkiksi toimiston, neuvottelutilan, ravintolan tai kirjaston viihtyisyyttä.

Valikoimastamme löydät kestäviä ja ajattomia toimistokalusteita, mutta myös korkealaatuista muotoilua ympäristöihin, joihin kaivataan erityistä ylellisyyttä tai kodinomaista lämpöä. Käytössäsi on noin 40 tuotemerkin valikoima sisältäen pääosin eurooppalaista huippudesignia ja mallistoja, jotka ovat pitkälti räätälöitävissä esimerkiksi värityksen ja verhoilun suhteen.

Projektimyyntimme päätavoitteena on etsiä asiakasta parhaiten palvelevat ratkaisut. Mutkattomin tapa saada tarjous on olla yhteydessä projektimyynnistämme vastaavaan Hanna Tikkaseen, jolle voit kertoa valmistuvan kohteen luonteesta ja budjetista. Voit myös kuvailla tarvitsemiesi tuotteiden reunaehtoja, mikäli et löydä nettisivuillamme esillä olevasta valikoimasta sopivinta vaihtoehtoa. Halutessasi voit käyttää apuna nettisivujemme Toivelistaa ja lähettää tuotelistan suoraan Hannalle.

Skannon projektimyynnin konsultointiavulla säästät aikaa ja kirkastat visiosi toimivaksi kokonaisuudeksi. Aina henkilökohtainen ja korkeatasoinen palvelu kattaa tuote-ehdotuksien ohella tilaukset valmistajilta ja ajantasaisen tiedon kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa aina toimitukseen saakka. Ota siis yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa!

Hanna Tikkanen

Projektimyyjä / B2B

Soita:   040 015 2086
Varaa aika tapaamiseen

Hanna Kääriäinen

Markkinointipäällikkö

Soita:   040 772 9317

Jutta Luomarantala

Markkinointikoordinaattori

Soita:   040 772 9317

Muut palvelumme

Sisustussuunnittelija ja -arkkitehti

  • Toimitamme sinulle tarvitsemasi materiaalinäytteet ja katalogit
  • Järjestämme avoimia suunnittelija-aamiaisia mielenkiintoisista teemoista, uutuuksista ja trendeistä
  • Voit myös varata sinulle tai toimistollesi henkilökohtaisen, räätälöidyn koulutuksen valikoimastamme
  • Ota yhteyttä markkinoinnin tiimiimme, niin kerromme yhteistyöeduista ja tarjoamistamme mahdollisuuksista lisää

Sisustustoimittaja ja luovan työn tekijä

Sisustustoimittaja ja luovan työn tekijä, etsitkö ideoita, sisältöä tai sopivaa kuvausrekvisiittaa tuleviin projekteihin? Markkinoinnin tiimiltä saat tietoosi laajan valikoimamme kiinnostavimmat ratkaisut ja uutuudet, joita et muualla näe. Showroomilta löydät upeita designkalusteita kuvauslainaan veloituksetta. Kauttamme saat myös edustamiemme tuotemerkkien painolaatuiset sisustus- ja tuotekuvat, sekä tuotetiedot.

Tutustu kattavaan valikoimaan!