Keitä olemme

Kotimainen perheyritys Skanno on kansainvälisen designin kohtaamispaikka, jonne olet aina tervetullut. Vuonna 1946 perustettu yritys tarjoaa erityisesti italialaista ja ranskalaista designia ja kodin sisustusta, sekä korkeatasoista suunnittelupalvelua. Yli 40 laadukkaan tuotemerkin kuratoidusta valikoimasta löydät tuotteita, joita et muualta Suomesta saa.

Showroomimme sijaitsee Erottajankatu 2:n uusrenessanssipalatsissa, jonne Skanno muutti pysyvästi kesäkuussa 2021. Lähes 700 m2 näyttelytila on kaikille kävijöille avoin, aisteja kokonaisvaltaisesti ruokkiva kokemus. Showroomilla pääset tutustumaan vaihtuvaan valikoimaan kalusteita, valaisimia sekä materiaaleja kaikilta edustamiltamme eurooppalaisilta merkeiltä.

Palvelut ja valikoima

Kanssamme havahdut vuosien ja vuosikymmenten jälkeen siihen, kuinka tyytyväinen olet ostopäätökseesi. Tilaustuotteitamme voi räätälöidä lähes loputtomasti vastaamaan juuri sinun kotisi tarpeita. Ammattitaitoiset, designille omistautuneet sisustussuunnittelijamme ovat apunasi niin pienissä kuin suurissa sisustuksen intohimoissa sekä kaikissa kalustevalinnoissa. Tutustu toteutuneisiin referensseihimme.

Ammattilaisten projekteissa apunasi on ketterä projektimyyntimme. Tarjoamme kaluste- ja valaistuskokonaisuuksiin halutessasi tuote-ehdotukset sekä -esittelyt ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen.

Asiakkaita palvelee myös Designvarasto-verkkokauppamme 24/7, josta löydät varastotuotteina pienen, vaihtuvan valikoiman normaalihintaisia Kestosuosikkeja ja näyttelystä poistuneita Mallikappaleita alennetuilla hinnoilla. Showroomin mallikappaleet ovat myynnissä ainoastaan verkkokauppamme kautta.

Laatu ja vastuullisuus

Jokainen valikoimamme tuote on suunniteltu kestämään käyttöä pitkään. Tuotteet valmistetaan vain tilauksesta asiakkaalle ja pääsääntöisesti Euroopassa valmistajien alihankkijoita myöten, jolloin vältymme ylimääräiseltä varastoinnilta ja pitkiltä toimitusmatkoilta. Pidämme erityisen tärkeänä, että kaikki valmistajamme sitoutuvat ponnistelemaan kestävämmän kehityksen puolesta.

Useat valmistajista tarjoavat vaihdettavat päälliset kaikkiin verhoiltuihin kalusteisiin ja tarvittavat varaosat rikkoutuneiden tilalle. Pääbrändimme, italialaiset Minotti ja B&B Italia, sekä ranskalainen Ligne Roset valmistavat tuotteensa kokonaan kotimaassaan. Monet valmistajista pyrkivät lisäksi valmistamaan tuotteensa kokonaan tai osittain kierrätetyistä materiaaleista, tai vastuullisesti tuotetuista materiaaleista, kuten FSC-tai PESC-sertifioidusta puusta.

Tuotteiden kierrätettävyyteen kiinnitetään huomiota jo aikaisessa suunnitteluvaiheessa, jolloin valtaosa tuotteista voidaan purkaa ja lajitella keräyspisteeseen. Myös pakkausjätettä on pyritty vähentämään tai korvaamaan kokonaan toisella materiaalilla – tästä esimerkkinä CC-tapis, joka korvasi mattojen muoviset pakkauskääreet kangaspusseilla. CC-tapiksen lisäksi mattovalmistajat GAN, JAB ja Nanimarquina lahjoittavat osan tuotteidensa myynnistä erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin ja -järjestöihin. Moni valmistajista toimii myös yhteistyössä esimerkiksi vastuullisesti kankaita tuottavan Kvadratin kanssa, joka muun muassa kehittää uudenlaisia käyttötapoja hyödyntää tekstiilijätettä.

Voit aina kääntyä mieltäsi askarruttavissa asioissa tiimimme puoleen. Nähdään Skannolla!