Skannon sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien innostus ja intohimo on tarttuvaa. Järjestämme henkilökohtaisia asiakastapaamisia showroomilla Erottaja2:ssa sekä videopuheluna.

Tapaamisessa kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi sisustukselle sekä tutustumme showroomin laajaan valikoimaan. Yli 40 tuotemerkin avulla luomme räätälöidysti sisä- ja ulkotiloihin sopivan kalustussuunnitelman sekä tuotteiden väri- ja materiaalivalinnat niin pieniin kuin suuriin projekteihin.

Havainnoinnissa käytämme tarvittaessa apuna realistista 3D-kuvaa, jolla visualisoimme suunnitelman vastaamaan mahdollisimman tarkasti unelmaasi. Myös valmistajien materiaali- ja kangasnäytteiden lainaus onnistuu kauttamme kätevästi.

Ajan varaaminen

Mikäli asioit meillä ensimmäistä kertaa, voit kerätä ennalta sovittuun tapaamiseen valmiiksi kuvia tilasta ja pintamateriaaleista, huoneen tai tilan mitat, ideoita sisustuksesta ja kysymyksiä Skannon tuotteista. Halutessasi voit myös hyödyntää verkkosivujemme Toivelistaa; sydänikonia painamalla kokoat valikoimamme kiinnostavimmat tuotteet yhdeksi listaksi, jonka voit lähettää sähköpostissa itsellesi ja suunnittelijallemme.

Suosittelemme varaamaan ajan ennakkoon suunnittelijan henkilökohtaisesta kalenterista, jotta voimme valmistautua tapaamiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa Skannolle viihtymään!

Johanna Hartikainen

Sisustusarkkitehti

Soita:   040 512 7619
Varaa aika tapaamiseen

Leija Tupala

Sisustusarkkitehti

Soita:   040 626 4382
Varaa aika tapaamiseen

Zeina Naso

Sisustusarkkitehti

Soita:   040 612 6749
Varaa aika tapaamiseen

Maria Hietaranta

Myymäläpäällikkö, sisustussuunnittelija

Soita:   040 748 6254