Skannon sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien innostus ja intohimo on tarttuvaa. Järjestämme henkilökohtaisia asiakastapaamisia showroomilla Erottaja2:ssa sekä videopuheluna.

Tapaamisessa kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi sisustukselle sekä tutustumme showroomin laajaan valikoimaan. Yli 40 tuotemerkin avulla luomme räätälöidysti sisä- ja ulkotiloihin sopivan kalustussuunnitelman sekä tuotteiden väri- ja materiaalivalinnat niin pieniin kuin suuriin projekteihin.

Havainnoinnissa käytämme tarvittaessa apuna realistista 3D-kuvaa, jolla visualisoimme suunnitelman vastaamaan mahdollisimman tarkasti unelmaasi. Myös valmistajien materiaali- ja kangasnäytteiden lainaus onnistuu kauttamme kätevästi.

Ajan varaaminen

Mikäli asioit meillä ensimmäistä kertaa, voit kerätä ennalta sovittuun tapaamiseen valmiiksi kuvia tilasta ja pintamateriaaleista, huoneen tai tilan mitat, ideoita sisustuksesta ja kysymyksiä Skannon tuotteista. Halutessasi voit myös hyödyntää verkkosivujemme Toivelistaa; sydänikonia painamalla kokoat valikoimamme kiinnostavimmat tuotteet yhdeksi listaksi, jonka voit lähettää sähköpostissa itsellesi ja suunnittelijallemme.

Suosittelemme varaamaan ajan ennakkoon suunnittelijan henkilökohtaisesta kalenterista, jotta voimme valmistautua tapaamiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa Skannolle viihtymään!

Nasti Hjelm

Sisustussuunnittelija

Soita:   040 628 8956
Varaa aika tapaamiseen

Johanna Hartikainen

Sisustusarkkitehti

Soita:   040 512 7619
Varaa aika tapaamiseen

Leija Tupala

Sisustusarkkitehti

Soita:   040 626 4382
Varaa aika tapaamiseen

Zeina Naso

Sisustusarkkitehti

Soita:   040 612 6749
Varaa aika tapaamiseen

Maria Hietaranta

Myymäläpäällikkö, sisustussuunnittelija

Soita:   040 748 6254

Muut palvelumme

Verhopalvelu

Maksullisena lisäpalveluna tarjoamme taitavan yhteistyökumppanimme toteuttaman verhopalvelun, joka kattaa mittauskäynnin, suunnittelun, ompelun ja asennuksen. Verhokankaiden valinnassa autamme sinua aina veloituksetta.

Tuotteiden huolto

Pidentääksesi huonekalun käyttövuosia, saat meiltä apua myös tuotteen huoltoon:

  • Opastamme tuotteiden puhdistuksessa ja huollossa
  • Tilaamme varaosia mallistojemme tuotteisiin, sekä uudet päälliset ja verhoilukankaat esimerkiksi sohvien uudelleenverhoilua varten
  • Suosittelemme luotettavia puuseppiä, ompelijoita, verhoilijoita ja sähkömiehiä tuotteiden huoltoa tai asennusta varten

Inspiroiva showroom

Palvelemme sinua upeassa uusrenessanssipalatsissa Erottaja2:ssa, jonne Skanno muutti kesäkuussa 2021. Kuratoidusta brändivalikoimastamme löydät tuotteita, joita et muualta Suomesta saa. Tuomme showroomilla luoksesi luksusbrändejä, jotka muodostavat kokemuksen kaikille aisteille. Yli 40 tuotemerkin valikoima sisältää huippudesignia maailmalta ja mallistoja, jotka ovat pitkälti räätälöitävissä tilaan sopivaksi ulkonäön sekä teknisten ominaisuuksien osalta. Kalusteiden ohella mallistomme sisältävät valaisimia, mattoja, sisustustavaroita, verhoilu- ja verhoilukankaita.

Projektimyynti

Kotien ohella pidämme huolta ammattiasiakkaidemme tulevista projekteista. Tutustu projektimyyntimme palveluihin, varaa aika tapaamiseen tai pyydä tarjous!

Erottaja2:ssa sijaitseva showroom on kokemus kaikille aisteille. Kalusteet Minotti.