Referenssi

Mieleenpainuva neuvotteluhuone

Suunnittelutoimisto Mint & More Creative loihti Helsingin kattojen yllä sijaitsevan, Supermetricsin vaikuttavien tilojen uuden ilmeen. Ihastuttavat Pumpkinit valloittivat yhden toimiston neuvotteluhuoneista.

Ohjelmistoyritys Supermetricsin tilat remontoitiin kauttaaltaan hybridityöhön soveltuvaksi työympäristöksi, joka tarjoaa mahdollisuuksia kohtaamisiin ja vaihtelua työpäivän aikana. Toimiston värikäs ja puistomainen tunnelma on kodikas ja rento, mutta samalla rohkea ja mieleenpainuva. Tilojen yleisilmeessä haluttiin hämärtää ulkotilojen ja sisätilojen rajaa. Luonnonläheinen tunnelma luotiin näyttävällä vihersisustuksella sekä maksimoimalla luonnonvalon kulku tiloissa. Yhteisöllä on iso merkitys Supermetricsillä ja heidän uniikki kulttuuri ja työtavat ovat olleet keskiössä tilojen suunnittelussa, kertovat Mint & More Creativen perustajat Roosa Riski ja Kristian Linnoinen.

Pumpkin-nojatuolit ja sohvat verhoiltiin vaaleansinisellä kankaalla, joka kutsuu pehmeydellään syleilyynsä.

”Etsimme paljon erilaisia kalustevaihtoehtoja ja innostuimme Supermetricsin kanssa tästä Pumpkin-sarjasta.”

Day Dream -neuvotteluhuoneen ilme on pilvimäinen ja sen inspiraation lähteenä toimi utuinen horisontti merenrannassa. Suunnittelijat halusivat huoneeseen muhkeat nojatuolit ja sohvat sekä leijuvat valaisimet pöydän päälle. Tuolimallin valinnassa painottui visuaalisen ilmeen lisäksi käyttömukavuus ja kestävyys. Tilaan ja konseptiin sopiva istuinryhmä löydettiin Ligne Roset’n valikoimasta. Pierre Paulinin suunnittelemat Pumpkinit ovat hurmanneet designmaailmassa jo vuodesta 1971 lähtien.

Verhoiluksi valikoitui Kvadratin erittäin kestävä villakangas, Steelcut Trio 3 (713), kauniin vaaleansinisessä sävyssä. Materiaalin valinnassa apuna toimi Skannon puolesta projektimyyjämme Hanna Tikkanen. Kurpitsaa nimensä mukaisesti muistuttavassa Pumpkinissa on pehmeät linjat ja pyöreät muodot – käyttömukavuutta lisää tuolin pyörivä istuinmekanismi. Neuvotteluhuoneen rauhallinen värimaailma ja syleilyyn kutsuvat, mukavat Pumpkinit ovat tehneet tilasta yhden toimiston suosituimmista.

Pumpkin-nojatuoleihin valittiin pyörivät jalustat, jotka lisäävät jyhkeän tuolin toiminnallisuutta tilassa.
Kvadratin Steelcut Trio 3-kangas soveltuu hyvin kovempaankin kulutukseen kestävyytensä ansiosta.
Tammiset pöytäkalusteet täydentävät tilan unelmoivaa ja lempeää sävymaailmaa.
Ura-peilissä on hauskana yksityiskohtana värillinen kehys.
Toimiston käytävään valikoitui Ligne Rosetin Ura-peilit täydentämään kokonaisuutta.

Skannon erikoisaluetta projektimyynnissä on kattava ja pitkälle personoitavissa oleva valikoima, jolla luomme parhaat ratkaisut ja yksilölliset kalusteet ammattilaisten käyttöön. Annamme mielellämme tuote-ehdotuksia toiveiden pohjalta, lainaamme materiaalimalleja sekä autamme lopullisissa valinnoissa. Tutustu Skannon projektimyyntiin täällä ja ota rohkeasti yhteyttä.

Kuvat: Sara-Annika Aremo