Inspiraatio

Skannon nimikkotuoksu

Skannon kokemuksellisen showroomin tunnelma täydentyy uniikilla nimikkotuoksulla. Tuoksu johdattelee kävijän irtaantumaan vierailunsa ajaksi arjen pyörteestä toiseen ulottuvuuteen tai maailmaan. Heittäydy kanssamme tuoksun vietäväksi.

”Jokaisella meistä on varmasti tuoksuihin perustuvia muistoja esimerkiksi lapsuudesta, joihin havahdumme välittömästi. Tuoksut ja niiden tuomat tuntemukset ovat hyvin tärkeitä ja voimakkaita. Tästä johtuen halusimme luoda oman tuoksun myös Skannolle. Tuoksu on luotu brändi-identiteettimme innoittamana ja sen raaka-aineet edustavat ajatustamme siitä, mitä Skanno on – rohkea, lämmin, luova ja leikkisä. Tarkoituksena on johdatella showroomilla vierailevat ihmiset arjen pyörteestä toiseen ulottuvuuteen tai maailmaan”, toteaa Skannon markkinointipäällikkö Hanna Kääriäinen.

Tuoksu välittyy showroomillamme diffuuserin sekä tuoksukynttilöiden kautta.

”Antaudu aistikkaalle tuoksumaailmalle, inspiroivalle aikamatkalle.”

Tuoksu on toteutettu yhteistyössä tukholmalaisen NoOrdinaryScentin™ kanssa. NoOrdinaryScent™ on inspiroivien naisten perustama teknologia start-up, joka mahdollistaa asiakkailleen personoitujen tuoksujen luomisen tekoälyä hyödyntämällä. Yrityksen luomat tuoksut ovat laadultaan ensiluokkaisia ja NoOrdinaryScent™ jakaakin raaka-aineiden toimittajansa muun muassa luksustalo Chanelin kanssa. Tuoksujen luomiseen käytettävät raaka-aineet tulevat Grassesta, Ranskasta. Raaka-aineet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläimillä.

Tuoksun lanseerauksen yhteydessä NoOrdinaryScent™ järjesti showroomillamme tuoksu-workshopin, jossa vieraat pääsivät tutustumaan tarkemmin tuoksujen luomisprosessiin sekä Skannon tuoksun muodostamiin raaka-aineisiin.

Skannon tuoksua voidaan kuvailla runsaaksi, lämpimäksi sekä ylelliseksi. Tuoksun lämpimät vivahteet mustapippurista sekä myskistä kuljettavat mukanaan auringossa kuivatun nahan sekä kermaisen santelipuun tuoksumaailmoihin. Voimaannuttava meripihkan aromi herättelee aisteja sekä jättää tuoksun leijailemaan ympäristöön sensuellina sekä runsaana.

Tule showroomille aistimaan Skannon uniikki tuoksulogo ja heittäydy sen vietäväksi.

Kuvat: Sara-Annika Aremo