Referenssi

Kodin suojaisa lepopaikka

Harmoninen koti kivenheiton päässä Helsingin keskustasta kutsuu vierailijansa luokseen rauhoittumaan. Vintage-löytöjen, pastellinsävyisen taiteen ja designklassikoiden yhdistelmä luo asuntoon tunnelman, jota on vaikea päihittää. Valoisan olohuoneen keskiössä komeilee pesämäinen Ploum, jonka syliin kelpaa heittäytyä kerta toisensa jälkeen.

Näyttävä Ploum ja graafinen Tracé-matto luovat kauniin kokonaisuuden yhdistettynä seinälle ripustettuun taiteeseen. Abstrakti katseenvangitsija Heidi Katajamäen ja sini-kultainen teos Jaro Palmun. Kultakehykset ovat vintagelöytö Etsystä ja sinne on kehystetty pala kaunista tapettia. Lattialla seinään nojaileva maalaus Leena Virokannaksen.

Kotoisa yhdistelmä uutta designia ja ainutlaatuisia vintage-löytöjä

Vuonna 2011 suunniteltu Ploum on veljesduo Ronan ja Erwan Bouroullecin pesämäinen ja ihastuttava sohvamallisto. Ploum-sohvan muotokieltä on verrattu leikkisästi täyteläiseen hedelmään, jonka runsaat mittasuhteet ja näyttävä ulkomuoto tarjoavat verrattoman istuinmukavuuden ja inspiroivan istuimen kaikkiin oleskelutiloihin. Sohvan ominaisuudet ihastuttivat myös tätä kotia asuttavaa pariskuntaa, joten lopulta Ploum löysi tiensä asuntoon seesteisessä, harmaansävyisessä verhoilussa.

Olohuoneen materiaalit korostavat toinen toisiaan kun puukalusteet, pehmeät kangasmateriaalit ja Olo-sohvapöytien betonimateriaali käyvät keskenään rauhallista vuoropuhelua. Avoimen ruokailutilan ja keittiön yhdistyessä olohuoneeseen on asunnon ydin valmis – Ploum on vakiinnuttanut paikkansa ja täällä se säilyy hyvänä vielä pitkään. 

Löydä tyylisi