Ajankohtaista

Minun tilani -videosarja: Jorma Uotinen

Intohimoinen ja ajaton design luo tiloja, joissa eletään, nautitaan, väitellään ja kasvetaan. Jotta tilan voi luoda, tila pitää ensin ottaa. Rohkeat, radikaalit ja inspiroivat vieraamme ottavat yksi kerrallaan Minun tilani -videosarjassa tilan haltuun ja kertovat ajatuksiaan heille tärkeistä paikoista ja omannäköisestä elämästä. Ensimmäisenä vieraanamme professori Jorma Uotinen.

Professori Jorma Uotisen sydän sykkii erityisesti italialaiselle muotoilulle.

Professori Jorma Uotinen on tanssija, laulaja ja koreografi, jolle design tuo ympäristöön kauneutta. Merkittävää uraa tanssijana ja koreografina vuodesta 1970 alkaen tehnyt Uotinen mainitsee lempitilakseen koko maailmassa oman kotinsa. Sen merkitys on fundamentaalinen oman henkisen hyvinvoinnin ja reviirin hallitsemisen kannalta.

Esimerkiksi Helsingin kaupunginteatterilla, Suomen Kansallisbaletissa ja Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalilla taiteellisena johtajana toiminut ja lukuisissa TV-formaateissa katsojien sydämiin tanssinut Uotinen kertoo rakastavansa designia, ollen kuitenkin tarkka valinnoissaan. Hänelle omannäköinen elämä on sitä, että saa erityisesti taiteilijana toteuttaa itseään ja omia aivoituksiaan.

Minun tilani -videosarjan ensimmäisen jakson vieraana on professori Jorma Uotinen. Kaikki neljä jaksoa vaihtuvilla vierailla julkaistaan syksyn aikana Inspiraatio-osiossa.

Jaksossa nähdyt tuotteet

  • ShowroomillaEsillä showroomilla Lisää toivelistaan Poista toivelistasta

    Taru sohva

    Alk. 3918