Togo fireside nojatuoli

Alk. 1706

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Michel Ducaroyn suunnittelema Togo on klassikko, joka on tarjonnut ultimaattista mukavuutta ja tyyliä koteihin jo 40 vuoden ajan. Se on suunniteltu rentoihin iltoihin ja oleskeluun, malliston ajaton ja ergonominen muotoilu on myös visuaalisesti näyttävä ja kutsuva. Istuimet ovat kevyitä ja helppoja liikutella. Pieneenkin asuntoon sopiva Togon nojatuoli-pala on toimiva ja... Lue lisää

Michel Ducaroyn suunnittelema Togo on klassikko, joka on tarjonnut ultimaattista mukavuutta ja tyyliä koteihin jo 40 vuoden ajan. Se on suunniteltu rentoihin iltoihin ja oleskeluun, malliston ajaton ja ergonominen muotoilu on myös visuaalisesti näyttävä ja kutsuva. Istuimet ovat kevyitä ja helppoja liikutella. Pieneenkin asuntoon sopiva Togon nojatuoli-pala on toimiva ja upea katseenvangitsija yksittäin tai voit yhdistää sen muihin Togo-paloihin rakentaaksesi suuremman kokonaisuuden. Mallisto koostuu 1-, 2- ja 3-istuttavista paloista, kulmapalasta, käsinojallisesta sohvasta, divaanista, sekä rahista. Lapsille on saatavilla myös oma Mini Togo. Värin ja verhoilumateriaalin voit valita liikkeessämme sadoista eri vaihtoehdoista tai voimme testauttaa myös oman verhoilukankaasi soveltuvuuden tuotteeseen.

Huomioithan, että Ligne Rosetin verhoilluilla tilaustuotteilla on tällä hetkellä pidemmät toimitusajat kasvaneista tilausmääristä ja koronasta johtuen. Togojen toimitusaika on tällä hetkellä noin 14 kuukautta.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.