Togo corner nojatuoli

Alk. 2475

Michel Ducaroyn suunnittelema Togo on klassikko, joka on tarjonnut ultimaattista mukavuutta ja tyyliä koteihin jo 40 vuoden ajan. Se on suunniteltu rentoihin iltoihin ja oleskeluun, malliston ajaton ja ergonominen muotoilu on myös visuaalisesti näyttävä ja kutsuva. Istuimet ovat kevyitä ja helppoja liikutella. Rakenna Togosta juuri itsellesi sopiva kokonaisuus eri osia... Lue lisää

Michel Ducaroyn suunnittelema Togo on klassikko, joka on tarjonnut ultimaattista mukavuutta ja tyyliä koteihin jo 40 vuoden ajan. Se on suunniteltu rentoihin iltoihin ja oleskeluun, malliston ajaton ja ergonominen muotoilu on myös visuaalisesti näyttävä ja kutsuva. Istuimet ovat kevyitä ja helppoja liikutella. Rakenna Togosta juuri itsellesi sopiva kokonaisuus eri osia yhdistelemällä tai osta yksittäinen pala kotisi katseenvangitsijaksi. Togon kulmapala on toimiva nojatuoli yksittäin tai voit yhdistää sen muihin Togo-paloihin rakentaaksesi itsellesi suuremman kokonaisuuden. Mallisto koostuu kulmapalan lisäksi 1-, 2- ja 3-istuttavista paloista, käsinojallisesta sohvasta, divaanista, sekä rahista. Lapsille on saatavilla myös oma Mini Togo. Värin ja verhoilumateriaalin voit valita liikkeessämme sadoista eri vaihtoehdoista tai voimme testauttaa myös oman verhoilukankaasi soveltuvuuden tuotteeseen.

Huomioithan, että Ligne Rosetilla on tällä hetkellä pidemmät toimitusajat kasvaneista tilausmääristä ja koronasta johtuen.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.