Ajatonta ja intohimoista designia.

Se on tunne, jolla on muoto. Kosketus, ilo ja sydän. Kuin iltapäivän ihana laiskottelu. Intohimo ja arjen radikalismi. Tervetuloa Skannolle.

Skanno Showroom

Skanno Showroom on design-kalusteiden koti, jonne olet aina tervetullut. Voit katsella rauhassa, kokeilla tuotteita ja jutella asiantuntijoidemme kanssa valikoimasta. Esillä olevat kalusteet ovat vain murto-osa tarjoamistamme tuotteista. Kymmenet edustamamme brändit kuvastavat intohimoista, kansainvälistä muotoilua maailman parhaimmistoon kuuluvilta suunnittelijoilta. Showroomillamme voit aistia rakkautemme etenkin italialaista ja ranskalaista huippudesignia kohtaan.

Kun valitset Skannon, valitset designia, joka on tehty kestämään aikaa. Tilaamasi tuote valmistetaan tarpeesta juuri sinulle, haluamallasi värillä, verhoilulla, materiaalilla ja viimeistelyllä. Tuotteet valmistetaan edustamiemme brändien omilla tehtailla pääasiassa Italiassa ja Ranskassa. Kysy, niin kerromme mielellämme tarkemmista brändi- ja tuotekohtaisista alkuperätiedoista sinulle lisää.

Tiimi

Maria Hietaranta

Myymäläpäällikkö, sisustussuunnittelija

maria.hietaranta@skanno.fi

09 612 9440

Varaa aika tapaamiseen

Jutta Luomarantala

Myynti, markkinointi

jutta.luomarantala@skanno.fi

040 772 9317

Linda Seppänen

Laskutus ja myyntiassistentti

linda.seppänen@skanno.fi

09 612 9440

Pirkko Tahkola

CEO

Äitiysvapaalla

Edustamamme designmerkit

Intohimoista, kansainvälistä muotoilua, jonka korkea laatu kestää aikaa ja käyttöä. Sinulle. Maailman parhaimmistoon kuuluvilta suunnittelijoilta.

Tuotemerkkien valikoimat ovat tilattavissa kokonaisuudessaan kauttamme.

Skannon tarina lyhyesti

Vuodesta 1946 alkaen Skanno on vaikuttanut eri aikakausien innovatiivisimpiin trendeihin ja tuonut maailman tunnetuimmat tuotemerkit suomalaisen muotoilun rinnalle. Valikoimassa yhdistyvät rakkaus italialaiseen ja kansainväliseen muotoiluun, aitous ja korkea laatu — samat arvot, jotka ovat inspiroineet Skannoa jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan. Yrityksen taustalta löytyy kolme upeaa naishahmoa, joita yhdistävät perheyrityksen arvot ja kansainvälisen designmaailman seikkailunhaluisuus; Skannon ensimmäinen toimitusjohtaja Susanne Wahlberg, hänen tyttärensä ja Skannon toimitusjohtajana vuosina 1986-2016 toiminut Barbara Roos, sekä nykyinen toimitusjohtaja ja omistaja Pirkko Tahkola.

Traditio

Yli puolen vuosisadan ajan Skanno on tuonut parasta kansainvälistä designia suomalaisten tietoisuuteen. Haluamme jatkossakin avata ovet erityisesti italialaisen ja ranskalaisen muotoilun parhaimmistoon kuuluvien suunnittelijoiden maailmaan.

Yksilölliset ratkaisut

Haluamme, että jokaisella huonekalulla olisi käyttötarkoitus ja paikka maailman designkartalla. Emme ainoastaan tarjoa asiakkaillemme huonekaluja, vaan suunnittelemme tiloja ja koteja, joissa asiakkaamme viettävät aikaansa. Maksuttoman suunnittelupalvelumme myötä keskitymme asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin ja tilankäytöllisiin tarpeisiin.

Laatu

Emme halua tinkiä laadusta. Tarjoamme tuotteita, jotka ovat muotoilultaan ja materiaaleiltaan pitkäikäisiä ja ajattomia, ja jotka ovat räätälöitävissä eri tarpeisiin sopiviksi. Paras design istuu saumattomasti osaksi asiakkaan omaa kotia ja tarinaa, ja kulkee mukana kodista ja elämäntilanteesta toiseen.

Innovatiivisuus

Olemme alusta saakka olleet ylpeitä siitä luovasta rohkeudesta, jota valikoimamme edustaa. Eri aikakausien olemuksen kiteyttäminen vaatii uteliaisuutta ja pelottomuutta. Haluamme määrittää nykyhetken visuaalisen ilmeen ja nautimme tästä jatkuvasta prosessista. Tuomme jatkuvasti myös uusia elementtejä Showroomillemme, joka palvelee yksityis- ja toimistotilojen muuttuvia tarpeita.

Vastuullisuus

Samalla kun trendit, maut ja elämäntavat ympärillämme muuttuvat, pyrimme säilyttämään kodeissa jotain pysyvää. Tarjoamme tinkimättömästi, intohimolla valmistettuja tuotteita ja laadukkaita materiaaleja sukupolvelta seuraavalle. Meillä ei ole omia varastoja, vaan myymämme tuotteet valmistetaan sinulle todellisesti tarpeesta merkkiemme omilla tehtailla, pääosin Italiassa ja Ranskassa.