Oxydation sivupöytä

737

Jokainen pöytä on uniikki – happokäsitelty metallikansi antaa pöydälle sen tunnusomaisen ja yksilöllisen viimeistelyn. Oxydation-pöydästä on saatavana kaksi versiota matalalla ja korkealla jalalla. Matalamman Oxydation pöydän kansi ja jalka on valmistettu oksidoidusta teräksestä, joka on viimeistelty kirkkaalla lakalla. Korkeamman pöydän kansi on lakattua oksidoitua terästä ja jalka toscanalaista kiveä. Veistosmainen pöytä toimii hyvin itsenäisesti tai kahdesta osasta koostuvana sarjapöytänä.

Oxydation-pöydän happokäsitelty metallikansi antaa tuotteelle tunnistettavan ja yksilöllisen ilmeen. Pöydästä on saatavana kaksi kokoa matalalla ja korkealla jalalla. Matalamman Oxydation pöydän kansi ja jalka on valmistettu oksidoidusta teräksestä, joka on viimeistelty kirkkaalla lakalla. Korkeamman pöydän kansi on lakattua oksidoitua terästä ja jalka toscanalaista kiveä. Veistosmainen pöytä toimii hyvin itsenäisesti tai... Lue lisää

Oxydation-pöydän happokäsitelty metallikansi antaa tuotteelle tunnistettavan ja yksilöllisen ilmeen. Pöydästä on saatavana kaksi kokoa matalalla ja korkealla jalalla. Matalamman Oxydation pöydän kansi ja jalka on valmistettu oksidoidusta teräksestä, joka on viimeistelty kirkkaalla lakalla. Korkeamman pöydän kansi on lakattua oksidoitua terästä ja jalka toscanalaista kiveä. Veistosmainen pöytä toimii hyvin itsenäisesti tai kahdesta osasta koostuvana sarjapöytänä.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.