TV ruokatuoli – mallikappale

515

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Mitat: L 48 cm S 57 cm K 83 cm

Materiaali, väri: metallijalka kromi, verhoilu Terraba (harmaa-valkoinen, Ardoise)

Kunto: erinomainen

Pierre Paulin suunnitteli alkuperäisen TV-ruokatuolin jo vuonna 1953, joka palautettiin vuonna 2009 uudelleen tuotantoon. Tuolin mittasuhteita muutettiin aavistuksen modernimmiksi, mutta samalla siinä säilytettiin alkuperäinen yksinkertaisuus yhdistettynä uskomattomaan mukavuuteen. Tuolin istuimessa... Lue lisää

Mitat: L 48 cm S 57 cm K 83 cm

Materiaali, väri: metallijalka kromi, verhoilu Terraba (harmaa-valkoinen, Ardoise)

Kunto: erinomainen

Pierre Paulin suunnitteli alkuperäisen TV-ruokatuolin jo vuonna 1953, joka palautettiin vuonna 2009 uudelleen tuotantoon. Tuolin mittasuhteita muutettiin aavistuksen modernimmiksi, mutta samalla siinä säilytettiin alkuperäinen yksinkertaisuus yhdistettynä uskomattomaan mukavuuteen. Tuolin istuimessa käytetään Pullmaflex® -jousitusta, minkä vuoksi siinä on erittäin hyvä istua niin ruokapöydän kuin työpöydän yhteydessä. Viehättävän tyylin viimeistelee krominen jalusta ja eläväinen Terraba-kangasverhoilu. Materiaali 75% puuvilla, 20% viskoosi ja 5% polyesteri. Kankaan kulutuksenkesto 20 000 martindalea. Istuinkorkeus 48 cm. Tahrat pyyhitään välittömästi kostutetulla liinalla. Irtoverhoilu voidaan myös puhdistaa kemiallisesti pesulassa. Tuoliin on tarvittaessa tilattavissa uusia päällisiä valmistajan kangasvalikoimasta.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.