Ultimate Bliss matto – mallikappale

6798

1 varastossa

Mitat: 233 x 250 cm

Materiaali, väri: 80% villa, 20% silkki, monivärinen

Kunto: erinomainen

Mae Engelgeerin suunnittelema kaunis matto, Ultimate Bliss, on kudottu käsityönä Nepalissa käyttäen materiaaleina paikallisesti tuotettua villaa sekä silkkiä. Ultimate Bliss on veistoksellinen ja kolmiulotteinen kokoelma, joka luo hienostuneen tekstiilimaiseman kodin keskiöön, esimerkiksi olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Perushoitona... Lue lisää

Mitat: 233 x 250 cm

Materiaali, väri: 80% villa, 20% silkki, monivärinen

Kunto: erinomainen

Mae Engelgeerin suunnittelema kaunis matto, Ultimate Bliss, on kudottu käsityönä Nepalissa käyttäen materiaaleina paikallisesti tuotettua villaa sekä silkkiä. Ultimate Bliss on veistoksellinen ja kolmiulotteinen kokoelma, joka luo hienostuneen tekstiilimaiseman kodin keskiöön, esimerkiksi olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Perushoitona matolle riittää säännöllinen imurointi. Yksittäiset tahrat suositellaan poistamaan heti kevyesti kostutetulla liinalla ja miedolla saippualiuoksella. Kovaa hankaamista vältettävä. Matto voidaan puhdistaa kemiallisesti ammattipesulassa.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.