Referenssi

Sen täytyy olla Ploum

Vuonna 2011 syntynyt Ploum on suunnittelijaveljesten Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelema pesämäinen ja ihastuttava sohvamallisto. Sohvaa on verrattu leikkisästi kypsään ja täyteläiseen hedelmään, jonka reilut mittasuhteet ja valloittava ulkonäkö tarjoavat verrattoman istuinmukavuuden ja inspiroivan istuimen kaikkiin oleskelutiloihin.

Kuten me, myös asiakkaamme oli erityisen ihastunut Ligne Rosetin valmistamaan Ploum-sohvan muotoiluun ja persoonallinen ulkonäköön, joka viehätti häntä alusta alkaen. Ostopäätös vahvistui entisestään, kun sohva päästiin koeistumaan Skannon showroomilla. Sen täytyisi olla Ploum, ei mikään muu sohva sen enempää tai vähempää. Korkea selkänoja ja alas kevyesti loiveneva muotoilu tekisivät sohvasta kodin suojaisan turvasataman, jossa ei toisaalta liikaa pelättäisi myöskään elämän pikku haavereita.

Harmaasävyinen Ploum ja suurikokoinen matto luovat rauhoittavan vuoropuhelun pastellisävyisen taiteen kanssa.

Herkullinen muotoilu ei poissulkenut sohvan tärkeää funktiota

Mallistosta valittiin olohuoneen keskiöön keskikoon sohvamalli, joka antaisi tilan hengittää riittävästi ympärillään. Värikkyyttä sisutukseen toivat olohuoneen yhteydessä oleva avomallinen keittiö, jonka puuterinsävyiset kaapinovet ja tummat vetimet hurmasivat olemuksellaan. Lämmin tammiparketti, huikea vinyylikokoelma ja pastellisävytteinen taide niinikään jatkoivat huolella mietittyä väripalettia olohuoneessa. Useiden vaihtoehtojen joukosta Ploum-sohvan verhoiluksi valikoitui lopulta rauhallinen vaaleanharmaa. Se korostaisi pesusienen pintaa muistuttavan Moby-kankaan herkullista tekstuuria, mutta seesteisenä värinä solahtaisi helposti osaksi kodin luonnetta ja muuta sisustusta.

Illan hämärtyessä Pakilan kodissa lopetellaan päivän askareet. Vinyylisoittimen ensimmäiset pehmeät soinnut kantautuvat puutarhaan, jonka hiipivät varjot pysähtyvät ikkunan juurelle. Näky on samanaikaisesti taianomainen ja suloisen raukea – tässä kodissa Ploum viihtyisi pitkään.

Avaraa tilaa ei haluttu tukkia liikaa kalusteilla ja mukaan pääsivätkin vain tärkeimmät esineet. Ploum-sohvaa voi väljästi kalustetussa olohuoneessa liikutella fiiliksen ja tilanteen mukaan monin eri tavoin.
Eläväpintainen verhoilukangas Moby on paksu, polyesterin ja villan sekoite. Kovaankin kulutukseen soveltuva kangas on jo pitkään ollut etenkin lapsi- ja eläinperheiden suosiossa. Värinä asiakkaan Ploum-sohvassa ”Rock”.

Löydä tyylisi

  • ShowroomillaEsillä showroomilla Lisää toivelistaan Poista toivelistasta
    Ligne Roset Ploum sohva