, 1970, 2020

Camaleonda kulmatuoli, Licata – mallikappale

3254

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Mitat: L 96 cm P 96 cm K 67 cm

Materiaali, väri: jalka luonnollinen saarni, verhoilu Licata (Blue, 2165800), kromiset yksityiskohdat

Kunto: hyvä - tuote on kokonaisuudessaan siistikuntoinen

Camaleonda on dynaaminen, elävä ja vilpitön, vahvalla identiteetillä varusteltu moduulisohva. Sen Capitonné-tyyli muodostuu polyuretaaniin muotoilusta tyynystä, joka valmistetaan edelleen Bellinin luomalla innovatiivisella... Lue lisää

Mitat: L 96 cm P 96 cm K 67 cm

Materiaali, väri: jalka luonnollinen saarni, verhoilu Licata (Blue, 2165800), kromiset yksityiskohdat

Kunto: hyvä – tuote on kokonaisuudessaan siistikuntoinen

Camaleonda on dynaaminen, elävä ja vilpitön, vahvalla identiteetillä varusteltu moduulisohva. Sen Capitonné-tyyli muodostuu polyuretaaniin muotoilusta tyynystä, joka valmistetaan edelleen Bellinin luomalla innovatiivisella kaapeli-, koukku- ja rengasjärjestelmällä. Camaleondan perusominaisuuksia ovat rajattomat käyttötavat ja mukautuvuus, joiden ansiosta moduulit käsinojia myöten voidaan purkaa ja koota lukuisin eri tavoin. Nojatuolin verhoilukangas Licata on 39% puuvillaa, 28% alpakkaa, 11% polyesteria, 9% neitsytvillaa, 7% polyamidia ja 6% viskoosia. Kankaan kulutuksenkesto 100 000 martindalea. Käsinojan korkeus lattiasta 55 cm, istuinkorkeus 40 cm. Verhoilu on mahdollista irrottaa valmistajan ohjeita seuraamalla. Puhdistustapa kemiallinen pesu.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.