, 1970, 2020

Camaleonda nojatuoli, Astro – mallikappale

2963

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Mitat: L 96 cm S 96 cm K 67 cm

Materiaali, väri: jalka luonnollinen saarni, verhoilu Astro (2816150), kromiset yksityiskohdat

Kunto: erinomainen

Camaleonda on dynaaminen, elävä ja vilpitön, vahvalla identiteetillä varusteltu moduulisohva. Sen Capitonné-tyyli muodostuu polyuretaaniin muotoilusta tyynystä, joka valmistetaan edelleen Bellinin luomalla innovatiivisella kaapeli-, koukku- ja rengasjärjestelmällä. Camaleondan perusominaisuuksia... Lue lisää

Mitat: L 96 cm S 96 cm K 67 cm

Materiaali, väri: jalka luonnollinen saarni, verhoilu Astro (2816150), kromiset yksityiskohdat

Kunto: erinomainen

Camaleonda on dynaaminen, elävä ja vilpitön, vahvalla identiteetillä varusteltu moduulisohva. Sen Capitonné-tyyli muodostuu polyuretaaniin muotoilusta tyynystä, joka valmistetaan edelleen Bellinin luomalla innovatiivisella kaapeli-, koukku- ja rengasjärjestelmällä. Camaleondan perusominaisuuksia ovat rajattomat käyttötavat ja mukautuvuus, joiden ansiosta moduulit voidaan purkaa ja koota lukuisin eri tavoin. Lisäksi käsinojan paikkaa voi halutessaan siirtää muuttaen nojatuolin kätisyyttä. Yksikätisen nojatuolin verhoilukangas Astro on 42% viskoosia, 38% puuvillaa, 14% akryyliä ja 6% polyesteriä. Käsinojan korkeus lattiasta 55 cm, istuinkorkeus 40 cm. Verhoilu on mahdollista irrottaa valmistajan ohjeita seuraamalla. Puhdistustapa kemiallinen pesu.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.