, 1970, 2020

Camaleonda rahi, 96×66 cm, Licata – mallikappale

1614

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Mitat: L 66 cm P 96 cm K 40 cm

Materiaali, väri: jalka luonnollinen saarni, verhoilu Licata (Blue, 2165800), kromiset yksityiskohdat

Kunto: hyvä - tuote on kokonaisuudessaan siistikuntoinen

Camaleonda on dynaaminen, elävä ja vilpitön, vahvalla identiteetillä varusteltu moduulisohva. Sen Capitonné-tyyli muodostuu polyuretaaniin muotoilusta tyynystä, joka valmistetaan edelleen Bellinin luomalla innovatiivisella... Lue lisää

Mitat: L 66 cm P 96 cm K 40 cm

Materiaali, väri: jalka luonnollinen saarni, verhoilu Licata (Blue, 2165800), kromiset yksityiskohdat

Kunto: hyvä – tuote on kokonaisuudessaan siistikuntoinen

Camaleonda on dynaaminen, elävä ja vilpitön, vahvalla identiteetillä varusteltu moduulisohva. Sen Capitonné-tyyli muodostuu polyuretaaniin muotoilusta tyynystä, joka valmistetaan edelleen Bellinin luomalla innovatiivisella kaapeli-, koukku- ja rengasjärjestelmällä. Camaleondan perusominaisuuksia ovat rajattomat käyttötavat ja mukautuvuus, joiden ansiosta moduulit voi purkaa ja koota lukuisin eri tavoin. Rahin verhoilukangas Licata on 39% puuvillaa, 28% alpakkaa, 11% polyesteria, 9% neitsytvillaa, 7% polyamidia ja 6% viskoosia. Kankaan kulutuksenkesto 100 000 martindalea. Verhoilu on mahdollista irrottaa valmistajan ohjeita seuraamalla. Puhdistustapa kemiallinen pesu.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.