, 1970, 2020

Camaleonda rahi, Astro – mallikappale

1466

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Mitat: L 96 cm S 66 cm K 40 cm

Materiaali, väri: jalka luonnollinen saarni, verhoilu Astro (2816150), kromiset yksityiskohdat

Kunto: erinomainen

Camaleonda on dynaaminen, elävä ja vilpitön, vahvalla identiteetillä varusteltu moduulisohva. Sen Capitonné-tyyli muodostuu polyuretaaniin muotoilusta tyynystä, joka valmistetaan edelleen Bellinin luomalla innovatiivisella kaapeli-, koukku- ja rengasjärjestelmällä. Camaleondan perusominaisuuksia... Lue lisää

Mitat: L 96 cm S 66 cm K 40 cm

Materiaali, väri: jalka luonnollinen saarni, verhoilu Astro (2816150), kromiset yksityiskohdat

Kunto: erinomainen

Camaleonda on dynaaminen, elävä ja vilpitön, vahvalla identiteetillä varusteltu moduulisohva. Sen Capitonné-tyyli muodostuu polyuretaaniin muotoilusta tyynystä, joka valmistetaan edelleen Bellinin luomalla innovatiivisella kaapeli-, koukku- ja rengasjärjestelmällä. Camaleondan perusominaisuuksia ovat rajattomat käyttötavat ja mukautuvuus, joiden ansiosta moduulit voidaan purkaa ja koota lukuisin eri tavoin. Rahin verhoilukangas Astro on 42% viskoosia, 38% puuvillaa, 14% akryyliä ja 6% polyesteriä. Verhoilu on mahdollista irrottaa valmistajan ohjeita seuraamalla. Puhdistustapa kemiallinen pesu.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.