Canaletto TV-taso – mallikappale

2161

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Mitat: 170 x 42 x k. 49,8 cm

Materiaali, väri: Tumma pähkinäpuu, maalattu MDF (väri Plomb), metallijalka

Kunto: erinomainen

Selkeä ja linjakas Canaletto TV-taso luumuun taittavan harmaan ja tumman pähkinäpuun sävyissä. TV-tason yläosan ovi on fläppimekanismilla alaspäin avautuva - alaosa puolestaan kangasverhoiltu paneeli, joka kiinnittyy runko-osaan magneetilla. Ylä- ja alaosan hyllyt... Lue lisää

Mitat: 170 x 42 x k. 49,8 cm

Materiaali, väri: Tumma pähkinäpuu, maalattu MDF (väri Plomb), metallijalka

Kunto: erinomainen

Selkeä ja linjakas Canaletto TV-taso luumuun taittavan harmaan ja tumman pähkinäpuun sävyissä. TV-tason yläosan ovi on fläppimekanismilla alaspäin avautuva – alaosa puolestaan kangasverhoiltu paneeli, joka kiinnittyy runko-osaan magneetilla. Ylä- ja alaosan hyllyt jakautuvat neljään kiinteään osaan, reunoilla pienet ja keskellä isommat lokerot. TV-tason takana on valmiit aukotukset johdoille sekä soundbarin kanssa eriomaisesti toimiva kaiutinkotelointi. Kangasosa on luonnonvalossa peittävämpi kuin kuvissa. Kyseinen mitoitus on poistunut valmistajan tuotannosta, mutta Canaletto-mallisto löytyy edelleen Ligne Roset’n valikoimasta.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.