Java jatkettava ruokapöytä – mallikappale

2543

1 varastossa

Mitat: halkaisija 130 cm, korkeus 75 cm, (jatkepala 87 cm)

Materiaali, väri: metallirunko, pähkinäpuu

Kunto: erinomainen

Java on jatkettava ruokapöytä, jonka tyylistä tai toiminnallisuudesta ei ole haluttu tinkiä.  Ruokapöydän pohjan muodostaa 12 mm paksu teräsjalka, joka on leikattu laserilla ja taivutettu muotoonsa. Tämä juotosvapaa tekniikka tuo jalan linjaan erityisen puhtauden ja sileän pinnan... Lue lisää

Mitat: halkaisija 130 cm, korkeus 75 cm, (jatkepala 87 cm)

Materiaali, väri: metallirunko, pähkinäpuu

Kunto: erinomainen

Java on jatkettava ruokapöytä, jonka tyylistä tai toiminnallisuudesta ei ole haluttu tinkiä.  Ruokapöydän pohjan muodostaa 12 mm paksu teräsjalka, joka on leikattu laserilla ja taivutettu muotoonsa. Tämä juotosvapaa tekniikka tuo jalan linjaan erityisen puhtauden ja sileän pinnan ilman liitoksia. Kaksi erillistä jalkaa peilaavat toisiaan suljetussa asennossa, jolloin sen äärelle mahtuu kuusi henkeä ruokailemaan. Integroidun jatkopalan (leveys 87 cm) ollessa käytössä, pöydän pituus kasvaa 8-10 henkilölle sopivaksi. Musta tai valkoinen lakkapinta jalassa antaa tekstuuria sekä lisää vastustusta tahroille ja naarmuille. Jatkettava kansi on tilattavissa erilaisilla viimeistelyillä (lakkaus, puuviilu, keraaminen kivi) joko yhtenäisellä materiaalilla tai kahdesta eri materiaalista koostuvana.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.