Odessa ruokapöytä, ovaali- mallikappale

3260

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Mitat: P 240 cm L 130 cm K 74 cm

Materiaali, väri: musta teräsjalka, keraaminen kivikansi valkoisella pohjalla ja marmorikuvioinnilla

Kunto: hyvä - metallirungon keskiosasta irronnut yksi tappi, jonka saa pöydän mukana mikäli tapin kiinnittää liimalla jälkikäteen. Tapin puuttuminen ei kuitenkaan haittaa pöydän normaalia käyttöä.

Tälle tuotteelle toimitustapoina ovat ainoastaan... Lue lisää

Mitat: P 240 cm L 130 cm K 74 cm

Materiaali, väri: musta teräsjalka, keraaminen kivikansi valkoisella pohjalla ja marmorikuvioinnilla

Kunto: hyvä – metallirungon keskiosasta irronnut yksi tappi, jonka saa pöydän mukana mikäli tapin kiinnittää liimalla jälkikäteen. Tapin puuttuminen ei kuitenkaan haittaa pöydän normaalia käyttöä.

Tälle tuotteelle toimitustapoina ovat ainoastaan kotiinkuljetus pääkaupunkiseudun alueelle tai nouto varastolta.

Odessa-ruokapöydän tyyli on samanaikaisesti siro, dynaaminen ja minimalistinen, minkä vuoksi se istuu kauniisti erilaisiin koteihin ja ympäristöihin. Nykyaikaisessa pöydässä on kestävät ja helppohoitoiset materiaalit; mustat teräsjalat ja kaunis ovaalin mallinen kansi, joka erityisenä yksityiskohtana on marmoria jäljittelevä harmaasävyinen kuviointi. Helppohoitoinen keraaminen kivikansi suositellaan puhdistamaan päivittäin tahroista esimerkiksi astianpesuaineella ja kostutetulla liinalla. Vaikeat tahrat voidaan poistaa myös hankaussienellä.

Tuote on showroomin näyttelystä poistunut mallikappale, jossa voi olla näkyvissä käytön jälkiä. Toimitus 5-10 päivässä kotiovellesi.