Inspiraatio

Minun tilani -videosarja: Metti ja Mikael Forssell

Median ja sisällöntuotannon ammattilaisena työskentelevä Metti Forssell ja ex-jalkapalloilija Mikael Forssell rakastavat asua Helsingissä, josta löytyy myös heidän lempitilansa, oma koti. Tässä turvapaikassa rauhoitutaan hektisen elämän vastapainona ja vietetään omannäköistä, perhekeskeistä elämää. Myös designilla on paikkansa kodissa, jossa vallitsee harmoninen värimaailma ja ajattomat ratkaisut. Uusia hankintoja pohditaan yhdessä tarkasti ja harkitusti myös ympäristön kannalta – uuteen tuotteeseen täytyy voida ihastua, ennen kuin siitä tulee luonteva osa kodin sisustusta.

Metti ja Mikael Forssell hankkivat kotiinsa vain aikaa kestäviä ja laadukkaita asioita. Harkintalistalle pääsi showroomilla vierailun jälkeen B&B Italian ja Mario Bellinin suunnittelema monikäyttöinen ja helposti muunneltava Camaleonda-sohva (kuvassa oikealla).

Median ja sisällöntuotannon ammattilaisena työskentelevä Metti Forssell perusti vuonna 2015 nimeään kantavan, muotiin keskittyneen blogin, josta tuli pian osa arvostettua Elle-aikakausilehteä. Tästä alkoi ikimuistoinen matka kohti unelmien ammattia, jonka hän jakaa nykyään yhdessä kahden lapsensa ja aviomiehensä, ex-jalkapalloilija ja Helsingin Jalkapalloklubin A-junioreiden päävalmentajana toimivan Mikael Forssellin kanssa.

Minun tilani -videosarjan neljännen jakson vieraina ovat Metti ja Mikael Forssell. Kaikki neljä jaksoa vaihtuvilla vierailla katsottavissa nyt sivujemme Inspiraatio-osiossa.

Jaksossa nähdyt tuotteet