Catifa Carta ruokatuoli

Uusi

Vuonna 2001 suunniteltu Catifa 53 -tuoli ja Arperin ensimmäinen ympäristötuoteselosteella varustettu tuote astuu uuteen aikakauteen materiaali-innovaatioiden kumppanuuden kautta. Catifa Cartassa on uusittu kuori, joka on valmistettu PaperShellistä (eli "paperista"), vallankumouksellisesta uudesta materiaalista. Se on valmistettu komposiittipuun sivutuotteesta, joka tarjoaa vahvuutta ja mukavuutta, joka on olennaista Catifan ikoniselle siluetille. Ensimmäinen innovaatio,... Lue lisää

Vuonna 2001 suunniteltu Catifa 53 -tuoli ja Arperin ensimmäinen ympäristötuoteselosteella varustettu tuote astuu uuteen aikakauteen materiaali-innovaatioiden kumppanuuden kautta. Catifa Cartassa on uusittu kuori, joka on valmistettu PaperShellistä (eli ”paperista”), vallankumouksellisesta uudesta materiaalista. Se on valmistettu komposiittipuun sivutuotteesta, joka tarjoaa vahvuutta ja mukavuutta, joka on olennaista Catifan ikoniselle siluetille. Ensimmäinen innovaatio, PaperShell vähentää dramaattisesti Catifa Cartan ympäristövaikutuksia tekemällä mitä puut tekevät: sitomalla hiilidioksidia. Elinkaarensa lopussa materiaali voidaan pelkistää biohiileksi, jolloin edellisten elinvaiheiden aikana sitoutunut hiilidioksidi säilyy onnistuneesti. Näin tuote toimii käytännössä hiilinieluna. Uusi Catifa Carta on tyyliltään ja kauneudeltaan yhtä mullistava kuin alkuperäinenkin, ja se asettaa nyt uuden standardin kestävälle muotoilulle.

Tällä hetkellä tämä innovatiivinen materiaali on saatavilla Arperin mallistossa ainoastaan klassikko Catifaan erilaisilla jalkavaihtoehdoilla – soveltuen niin ruokatuoliksi kuin työtuoliksikin.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.
Avainsanat tuotteelle , , , ,