Kin kaappi

Alk. 6969

Mallikappale Showroomilla (Voi poiketa kuvan tuotteesta)

Kin on eri kokoisista osista koostuva säilytysratkaisu kodin tiloihin, jonne kaipaat puun lämpöä ja korkealaatuista käsityötä. Pienin osa "Kin Tiny" soveltuu hyvin esimerkiksi yö- tai sivupöydäksi. "Kin Tall" on korkea, yhdestä tai useammasta osasta koostuva vaatekaappi. "Kin Long" on matala senkki, joka soveltuu niin vaatteiden kuin muidenkin tavaroiden säilytykseen ja... Lue lisää

Kin on eri kokoisista osista koostuva säilytysratkaisu kodin tiloihin, jonne kaipaat puun lämpöä ja korkealaatuista käsityötä. Pienin osa ”Kin Tiny” soveltuu hyvin esimerkiksi yö- tai sivupöydäksi. ”Kin Tall” on korkea, yhdestä tai useammasta osasta koostuva vaatekaappi. ”Kin Long” on matala senkki, joka soveltuu niin vaatteiden kuin muidenkin tavaroiden säilytykseen ja toimii myös TV-tasona olohuoneessa. ”Kin Big” on kookas vetolaatikoilla tai kaapinovilla varusteltu kaappimallisto, joka löytää paikkansa muun muassa eteisestä tai lastenhuoneesta. Kaikkiin osiin vaatekaappia lukuun ottamatta on valittavissa joko korkeat metallijalat tai matala puusokkeli. Massiivipuusta valmistettu kaappi on saatavana useissa puulajeissa luonnollisella puunsävyllä tai värilliseksi petsattuna.

Alkaen hinta laskettu ensimmäisen kuvan mukaiselle ”Kin Long” kaapille, jossa neljä ovea korkeus 82 cm ja leveys 162 cm.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.