Inspiraatio

Uusi merkki Skannolla: Acerbis

Acerbis erottuu tarkalla ja perinteisellä käsityöosaamisellaan, rikkaalla materiaalipaletilla ja linjakkaalla muotokielellään. Brändin valikoimassa erityisesti 70- ja 80-luvulta peräisin olevat designit kiinnittyvät modernisti tämän hetken maailmaan ja estetiikkaan.

Med-ruokatuolit ja Serenissimo-ruokapöytä sekä Sheraton-senkki luovat raikkaan monipuolisen materiaalipaletin.

70- ja 80-lukujen design kohtaa nykyhetken raikkaalla otteella.

Med-ruokatuolit

Acerbis on yksi italialaisen designkentän pitkäikäisimmistä toimijoista, jonka tunnistettava, raikas ja nykyaikainen lähestyminen huonekalusuunnitteluun on vakuuttanut jo yli 150 vuoden ajan. Vuonna 1870 Italian Bergamossa perustettu Acerbis on kulkenut vuosien saatossa sukupolvelta toiselle ja tänä päivänä yrityksen johdossa toimii Enrico Acerbis.

MDF Italian sisarbrändinä toimiva Acerbiksen monipuolisessa ja linjakkaassa valikoimassa aikaisempien vuosikymmenten tunnetut designklassikot yhdistyvät uusiin, modernin ajan designeihin. Acerbiksen valikoimasta paikkansa vakiinnuttaneisiin klassikkokalusteisiin lukeutuu muun muassa pörröinen Due Piu -nojatuoli, tatamityylistä estetiikkaa tarjoileva Free System -istuinjärjestelmä, tunnistettavan muotokielen omaava Storet-kaappi sekä veistoksellinen Creso-ruokapöytä.

Maestro-ruokapöytä ja Med-ruokatuolit
Due Più -nojatuolit

Acerbiksen luova johtajuus nimitettiin tuoreeltaan Francesco Medalle ja David Lopez Quincocesille, jotka tuovat näkemyksellään yrityksen toimintaan uutta virtaa. Yhdessä he tarkastelevat yrityksen historiaa ja tuovat uusia näkökulmia vanhoihin suunnitelmiin. Tulevaisuudessa valmistajalta voidaan odottaa lisää mallistoja, jotka kietovat harmonisesti yhteen käsityön vankan perinteen ja nykyaikaisen muotoilun.

Acerbiksen koko mallisto on tilattavissa Skannolta.

Löydä tyylisi