Spectra pöytävalaisin

Alk. 2017

Uusi

Valon ääriviivat muistuttavat klassista pöytävalaisimen typologiaa, joka on aina ollut ihmisen kumppani. Minimalistisen muodon sisällä on alumiininen sylinterikehys, jonka sisällä valonlähde on. Tasainen vaalea pinta läpäisee valon hellästi kahteen suuntaan, ylös ja alas lasipohjaan luoden intiimin tunnelmallisen efektin. Kaksi kokoa on saatavana läpinäkyvänä, ruskeana, savunharmaana ja opaalilasina. Tunnelman voimakkuutta voidaan... Lue lisää

Valon ääriviivat muistuttavat klassista pöytävalaisimen typologiaa, joka on aina ollut ihmisen kumppani. Minimalistisen muodon sisällä on alumiininen sylinterikehys, jonka sisällä valonlähde on. Tasainen vaalea pinta läpäisee valon hellästi kahteen suuntaan, ylös ja alas lasipohjaan luoden intiimin tunnelmallisen efektin. Kaksi kokoa on saatavana läpinäkyvänä, ruskeana, savunharmaana ja opaalilasina. Tunnelman voimakkuutta voidaan säätää integroidun himmentimen ansiosta.

Valaisimen muoto, joka toimii varjona ja pohjana yhdessä, herättää keveyden tunteen. Muodon luomiseksi yhtenä kappaleena tarvitaan erikoistunut lasinpuhallusmenetelmä. Valon yleisilme korostaa ajatusta, että kauneus piilee yksinkertaisuudessa.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.
Avainsanat tuotteelle , ,