Starcloud kattovalaisin

Alk. 649

Uusi

Lähde matkalle taivaan halki tämän lumoavan tähtien kauneuden mestariteoksen kanssa. Tämä mittatilaustyönä tehty riippuvalaisimien kokoelma perustuu abstraktiin astraalimuotoon, joka sulautuu saumattomasti kolmeen eri kohteeseen, Atria, Lyra ja Vega, joista jokainen on oma taideteos taivaallisten kumppaneidensa joukossa. Nämä tähdet projisoivat hienovaraisesti erilaisen optisen vaikutelman katselukulmasta riippuen, ja ne näyttävät vaihtelevasti vahautuvan... Lue lisää

Lähde matkalle taivaan halki tämän lumoavan tähtien kauneuden mestariteoksen kanssa. Tämä mittatilaustyönä tehty riippuvalaisimien kokoelma perustuu abstraktiin astraalimuotoon, joka sulautuu saumattomasti kolmeen eri kohteeseen, Atria, Lyra ja Vega, joista jokainen on oma taideteos taivaallisten kumppaneidensa joukossa. Nämä tähdet projisoivat hienovaraisesti erilaisen optisen vaikutelman katselukulmasta riippuen, ja ne näyttävät vaihtelevasti vahautuvan ja hiipuvan tai pysähtyvän symmetriseen tilaan.

Ohuisiin, eripituisiin kaapeleihin ripustetut herkät lasivarjostimet ovat saatavilla kolmessa eri versiossa: läpinäkymätön opaalilasi, sekä helmenpunainen ja helmenharmaa opaalilasi. Mallisto tarjoaa kuusi erikokoista ennalta määritettyä sarjaa, joista jokaisella on oma mukautettu kattokupu, mutta ei ole rajoituksia miten valonlähteitä voidaan yhdistellä. Starcloud tarjoaa siten mahdollisuuden käyttäjälle luoda omia täysin ainutlaatuisia tähtimaisemiaan sisätiloissa.

Valmistajan koko valikoima tilattavissa Skannolta.
Avainsanat tuotteelle , ,